מתכון קבב פרסי ?

מתכון קבב פרסי ?

אם ניתן בבקשה לקבל עזרה במתכון לקבב פרסי,אשמח לקבל תשובות בעניין ,תודה מראש לנותני התשובות
.

niya

New member
לא בטוחה שיש מתכון אחד...

מה שבטוח, שצריך לשים הרבה בצל קצוץ, תבלינים: כמון, זרכים של כוסברה, פלפל ומעט מלח, וה-מ-ו-ן פטרוזיליה קצוצה

פרויז1

New member
תביא ביצי שור, ביצי הודו, מנגל וגחלים,

אני אביא את היתר כולל יין אדום יבש ואראה לך את המתכון על חם .

niya

New member
שוב אתה עם הסקס?

חשבתי שזה השרשור השני

פרויז1

New member
נייה! אני מקווה שאת לא מהפרסיות שמתנגדות לסקס

מה רע בזה, מה? זה סוף סוף הפיח רוח חיים בפעילות שהיתה מעולפת עד שיממון . בהמשך כבר ההתעוררות תמונף קדימה אני מקווה שתיהיה שת"פ.

היי פרויז 1 ,לא ידעתי

שיש כאן מתרוממים בפורום ,אם התכוונתה למה שאני חושב

gamari

New member
כמה פשוט ככה מורכב

מתחילים בבחירת סוג הבשר טוחנים מס' 10 (בשר צוואר) ומס' 1 (אנטריקוט\ורד הצלע) בערך חצי חצי, אליהם מוסיפים שומן, בערך 10% מהכמות של הבשר וזה יכול להיות שומן בקר או שומן כבש, מה שמעדיפים טוחנים בנפרד בצל, מוציאים את הנוזל, בסחיטה, וא"כ טוחנים שוב את הבצל הסחוט עם הבשר שטחנו, פעם נוספת מוסיפים מלח דק, פלפל לבן ואבקת סודה לשתיה וזהו ! בלי שום ירק לשים היטב עד שהעיסה דביקה. לוקחים סיחים\שיפודים מנירוסטה עם שטח פנים רחב ככל האפשר (הנירוסטה מבשלת את הבשר מבפנים ע"י הולכת חום) , מלבישים על השיפוד קציצות גדולות ומשטחים על השיפוד. מביאים לעובי אחיד, מכינים על מגש, כמה אפשר, ומכניסים לקרור, רצוי מס' שעות ע"מ שהבשר יתקרר ויתקשה, כך הוא גם לא יתפרק על המנגל. רצוי שאת המנגל נכין למצב שהגחלים בין צבע אפור לאדום בשיא החום. בהצלחה ובתיאבון.

פרויז1

New member
היי חמודי ! מה בדיוק לא ידעת?

נייה יודעת ה-כל. אתה יכול לשאול אותה והיא תספק אותך בכל צ'אלה.

למעלה