מתכון פשוט...

מתכון פשוט...

בנות, התקשרו אלי מהגן והודיעו לי שלבתי יש קצת חום ועכשיו היא ישנה. רוצה לפנק אותה באיזה משהו מתוק ונחמד כשתחזור הביתה אבל גם לא יותר מדי מתוק- אולי איזו עוגה קלילה (אין לי מיקסר/מקציף ביצים)אז אשמח אם תתנו לי המלצות.... תודה ושבוע טוב

בראוניז - מה דעתך?

5 דקות הכנה? עוגת שוקולד? לביבות תירס רק תני כיוון

בראוניז מדהימים הכנתי אתמול

תחממי 2 חמאה - 200 גרם ו3/4 כוס סוכר ו100 גרם שוקולד מריר מומס בסיר בקערה תוסיפי 3 ביצים + כוס וחצי קמח תופח תפזרי את זה בתבנית ולתנור ל20 דקות בתאבון

pirge

New member
סחלב שוקולד ומאחלת בריאות../images/Emo24.gif

סחלב שוקולד חם נהדר לחימום הגוף והנשמה. מקור:פירגה. 2 כוסות חלב ---- אפשר גם חלב סויה מועשר סידן 2\1 כוס מים מהברז 2 כפות גדושות קורנפלור 100 גרם שוקולד מריר כף קקאו 2\1 כוס סוכר אפשר להוסיף 2 כפות ליקר לטעם לציפוי: כף קוקוס או אגוזים סירופ שוקולד בכוס, לערבב היטב ללא גושים את הקורנפלור במים לשים בסיר: 2 כוסות חלב 100 גרם שוקולד שבור לקוביות כף קקאו 2\1 כוס סוכר לבחוש בלי הפסקה ולהביא לסף רתיחה. ברגע שמתחיל לרתוח,להוסיף את הקורנפלור המהול במים ולהמשיך לערבב כל הזמן עד שיסמיך. לסגור את הלהבה. להעביר לכלי הגשה. לזרזף סירופ שוקולד ולקשט מסביב בקוקוס או אגוזים בחורף----- נהדר חם. בקיץ------- לשים במקרר ולאכול קר. תהנו, פירגה.

ניקי ב

New member
פשטידת שוקולד

פשטידת שוקולד - ניקי ב מצרכים: 500 ג' גבינה לבנה 1 שמנת חמוצה 1 כוס קמח תופח 3/4 כוס סוכר 1 סוכר וניל 2 ביצים 1 כף שוקולית הכנה: לערבב את כל החומרים חוץ מהשוקולית להוציא לקערה נפרדת 5 כפות גדושות מבלילת הגבינה להוסיף לה את כף השוקולית לערבב. לשפוך את תערובת הגבינה (הכמות הגדולה יותר ) לתבנית משומנת. לשפוך מעליה את תערובת השוקולד לערבב מעט , בשביל ליצור צורות. להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני. 45 דקות. הערות: תבנית גודל 29X20 ניתן להגיש בתור עוגה להגיש עם סירופ מייפל, דבש , סירופ שוקולד מהיר וקל מתאימה לילדים

למעלה