מתכון עוגת תפוחים

מתכון עוגת תפוחים

פותחת הודעה שוב כי הקודמת לא קופצת. עוגת תפוחים(עם המרות שלי) חותכים 5 תפוחים לפרוסות דקיקות(עם הקליפה)=(5 נקודות) להכנת הבצק: קופסת רסק תפוחים דל=(נקודה) חצי כוס סוכרהדייט(0 נקודות) 2 ביצים(4 נקודות) כוס קמח תופח(7 נקודות) 2 כפות שמן(5 נקודות) חצי כוס מים אופן ההכנה: מרססים תבנית בינונית בתרסיס שמן. מפזרים על תחתית התבנית כף סוכר וקצת קינמון. מפזרים על זה בערך 4 תפוחים פרוסים דק. מפזרים עוד שכבה של כף סוכר וקינמון. מעל משטחים את הבצק. ומעל מפזרים את התפוחים שנשאר לקישוט. ושוב מפזרים כף סוכר וקינמון. מכנסים לתנור לחום בינוני גבוה עד שמזהיב. יוצא מעולה. מומלץ להגיש חם. תחשיב נקודות בעוגה: תפוחים = 5 נקודות קופסת רסק תפוחים דל=(נקודה) חצי כוס סוכרהדייט=(0 נקודות) 2 ביצים=(4 נקודות) כוס קמח תופח=(7 נקודות) 2 כפות שמן=(5 נקודות) 3 כפות סוכר,סה"כ כל הסוכר בשכבות עם הקינמון=(3 נקודות) סה"כ כל העוגה=25 נקודות. עם פורסים ל12 מנות יפות כל פרוסה בערך 2 נקודות. שווה וטעים!!!!!!!!!

יעל י

New member
נשמע מדהים.

מזכיר אמד את עוגת התפוחים של ליהי לפיד רק עם פחות קלוריות ינוסה בקרוב. תודה.

אם מחסלים את כל העוגה ביום

כמוני יוצא ש-25 נקודות זה כבר עבר את מה שמותר לי ביום. ומלבד זאת באמת עשיתי אותה רק שחסלנו אותה אני ובתי ביום אחד (היא פרוסה ואני כל היתר). ולפני שתפגיזו לא אני לא חוזרת לכתוב כאן. אני הפכתי לסמויה. לפי החתימה שלי אפשר לראות את הירידה היפה שאני ממשיכה בה לבד.

יעל י

New member
אמא של...ברכות לירידה היפה...

ואם מותר לשאול (ואת יכולה לענות גם במסר) למה סמוייה? למה לא כותבת או יותר נכון חוזרת לכתוב?

למעלה