מתכון לעוף

AnGeL 175

New member
מתכון לעוף

בבישול בלבד!! אין לי תנור אני מחפשת מתכון לעוף טעים טעים :) זה התבלינים שיש לי בבית: מרק עוף מלח פפריקה מתוקה פלפל שחור כורכום ועוד דברים שאולי יכולים לעזור: סילאן קטשופ(חריף) שמן אה ... וקולה :) (קריסטל) אני מעוניינת לעשות רק עם המצרכים האלו.. רק בישול... ובבקשה תתנו לי כמויות מדויקות,אני בשלנית מתחילה אני לא יודעת לפי "שימי מה שניראה,או שימי לפי הטעם" ואגב , אני רוצה להוסיף לזה גם תפוחי אדמה,חתוכים לעיגולים/קוביות. תודה וחג שמחחחחחחחחחחח

pirge

New member
צלי עוף מצויין ועשיר בטעמים

את יכולה להכין מהמתכון הזה--תשימי מה שיש לך בבית ולא חובה לאפות-את יכולה רק לבשל. עוף פיקנטי ,קשיו,פירות יבשים תפוחי אדמה/בטטה סיר גדול ורחב - חצי מבושל חצי אפוי מקור:פירגה 6-8 חלקי עוף רבעים מ-2 תפוחי אדמה 2 בטטות לפרוסות גדולות גזר גדול פרוס פרוסות 4 כפות סילאן קינמון 4\1 כוס יין אדום כמון וכורכום (לא הרבה) נותן המון ארומה......פחות מרבע כפית...... 2 בצלים לרבעים כף פפריקה , 2\1 כפית שטוחה מלח ופלפל שחור (לא הרבה) כף קטשופ ומעט רוטב צ'ילי כף אבקת מרק עוף פירות יבשים: 3 שזיפים , 3משמש , חופן צימוקים, תפוח עץ/אגס חתוך רבעים 50 גרם קשיו מטגנים את הבצלים ומזהיבים אותם בשמן מוסיפים סילאן ומערבבים. מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים מכל הצדדים להשחמה קלה מוסיפים את הגזר,הפירות, את התיבול מטגנים כדקותיים מוסיפים יין ומים רותחים עד לגובה התכולה . מבשלים כ-45 דקות- להבה נמוכה. בודקים תיבול ומשפרים. מחממים תנור לחום 175 מעלות. מעבירים את התכולה לתבנית הגשה יפה ואופים כ-15דקות לא מכוסה מכינים אורז לבן ---- או אורז צימוקים ושקדים מגישים את הירקות והפירות על האורז תהנו

למעלה