מתכון ללחמניות

פודקה

New member
מתכון ללחמניות

לא זוכרת מי אבל היה פה לפני שבוע מישהו שפירסם עם תמונות מתכון של לחמניות עשיתי בבית ויצא מדהים סופסוף הצליאקי שלי נהנה מג'אנק פוד כי כבר נמאס לו מהפיתות המתפרקות של אורנים תודה תודה ושוב תודה על המתכון

בישולה1

New member
מתכון ללחמניות

מה הבעיה שלך לדפדף שבוע אחורנית ולראות את המתכון המדהים עם התמונות הנילוות?

נועית7

New member
את לא צריכה להגיב ככה, זה לא

כל כך נעים... מכיוון שאני בפורום כמעט כל יום נראה לי שהייתי זוכרת אם הייתי רואה משהו כזה לפני שבוע, ובכל אופן זו קצת טרחה להתחיל לקרוא את כל ההודעות של שבוע שעבר, אבל כפי שאמרת זו באמת בעיה שלי...

בישולה1

New member
טרחה?טרחה?

על מה את מדברת? כשגילו לבת שלי את הצליאק בחודש ספטמבר ישבתי כל יום שעות וקראתי את כל הדפים של נענע וזה אומר התכתבות של שנתיים אבל כמה שאני למדתי מהניסיון של האחרים.לא היתה לי שום כוונה להעליב אלא לתת הערה בונה. לפי השאלות שנשאלות בפורום אתם יכולים ליראות שאנשים לא קוראים אחורנית וחבל.נכון יכול ליהיות שהמתכון הופיע בנענע אבל היות ואני קוראת את שלושת הפורומים באופן אוטומטי לא זכרתי איפה זה הופיע ושוב איתך הסליחה.

נדמה לי שיש גם ב YNET

ואני מודה שאני לא בודקת את האחרים אלא לעיתים רחוקות, פשוט כי הממשק שלהם מוציא אותי מדעתי. (ובנענע, בנוסף לממשק, גם הצבעים המדכאים וחסרי המעוף
). אם מישהו יוכל לשים פה את המתכון המדובר, ולהשכין שלום בית
אני אודה לו מאוד

daniela21

New member
את מתבלבלת בפורומים!

את פרסמת את הלחמניות בפורום בנענע ולא כאן. למה להגיב בצורה כ"כ עוינת..?

האמת? הצצתי נדלקתי...

בתמונות זה נראה שם התגשמות כל החלומות. רק שאלה לי: באמצע באמצע, יש ללחמניה מה שקראו בבית כשהייתי קטן ה"פופיק" שלה. האם ה"פופיק" הזה הוא הזרקה נפרדת של מזרק הבצק או בעצם המשך הזרקה מהעיגול הקודם? בקיצור - שוה הצצה (גמני לא מת על הממשקים של הפורומים המקבילים). ואני והלך לקנות היום מממממזזזזזזזזזזזזזזזררררררררררררקקקקקקקקקקקקקק לאפית הלחמניות. יו, כבר לא יכול לחכות. נראה לי שאפזר מעל מרוה וסומסום טחונים (תחי המטחנה כמובן). יום טוף, ושיבואו כבר שני דברים: 1. השלום 2. הקיץ

פודקה

New member
לאלון

אל תקנה מזרק אני עשיתי פעם אחת עם מזרק וזה ממש מעצבן הכי טוב זה לשים את הבצק בתוך שקית ולעשות לה חור קטן בקצה וככה זה הכי קל ונוח כי במזרק כל חצי לחמניה צריך לעצור ולמלא אותו שוב ולגבי הצורה שלהם אני פשוט עשיתי עיגול גדול שנכנס כלפי פנים כמו שבלול וזה יוצא בדיוק כמו בתמונה (במקום עיגול ואח"כ למלא אותו) האמת הלחמניות האלה זה אסון איך שהם יוצאות מהתנור הריח...אמממ חבל"ז ואני בכלל לא חולת צליאק ואני מפרקת על הדרך 2 או 3

בישולה1

New member
סליחה

שק זילוף מקצועי אולי עולה קצת יותר אבל ברגע שמתרגלים לעבוד איתו החיים קלים יותר כדאי לנסות.אם אתם נמצאים באזור רמת גן אז בבני ברק ברחוב ה אברבנל יש חנות השם היפר פלסט ואתם יכולים למצוא שם הרבה אביזרים למטבח ולא במחירי בתי מרקחת שבתורנות

למעלה