מתכון לטווינקיז!

hofnoan

New member
מתכון לטווינקיז!

מי שלא מכיר (או כמוני רק שמע) זה סוג של חטיף כזה עוגתי קטן אמריקאי.
מתכון שמצאתי היום:
http://www.youtube.com/watch?v=zGKsWrpsKtI&feature=g-u-u&context=G25c53f7FUAAAAAAABAA

אני חייב!!! להכין. רק עוד פעם הסירופ תירס הזה חח אוף צריך לקנות... יש לי גלוקוזה אבל לא ניראה לי שזה יהיה טוב להחליף, נכון?

hofnoan

New member
אה וגם תבנית =\

טוב ניראה לי אני הולך לנסות עם תבנית מאפינס ואני פשוט אחתוך באמצע ואמרח כמו עוגיות סנדוויץ'... מה זה משנה הצורה (לבינתיים עד שאני אקנה. אני מקווה שהסירופ תירס שיוחלף בגלוקוזה לא יהווה בעייה)

bali

New member
מנהל
הגלוקוזה יותר צמיגית אבל אם תדלל אותה

זה דווקא נראה לי תחליףלא כזה גרוע.

hofnoan

New member
מה הכוונה לדלל?

זה גם ככה מומס בין שאר הרכיבים לא?

bali

New member
מנהל
מכיוון שאין לי מולי את המתכון הכתוב

אז קשה לי להגיד לך.
התכוונתי שאת הגלוקוזה אולי כדאי לערבב עם מעט מים חמים כדי להגיע לכמות הדרושה במתכון אבל במרקם פחות צמיגי, ומשם להמשיך כמו שאומרים במתכון.

hofnoan

New member
הנה המתכון הכתוב

הוא מפורט בפרטים של הוידאו:
Ingredients:

1/2 cup SR flour
1/4 cup all-purpose flour
1/4 teaspoon salt
2 tablespoons milk
4 tablespoons unsalted butter
1/2 teaspoon vanilla extract
5 eggs
3/4 cup caster sugar

FILLING
3/4 cup caster sugar
1 tablespoon corn syrup
3 egg whites
pinch salt
1/2 teaspoon vanilla extract

bali

New member
מנהל
אוקיי, אם זה רק כף אז פשוט שים כף גלוקוזה

אין שום בעיה. בכמות גדולה יותר הייתי טורחת לדלל קצת.

hofnoan

New member
טוב הכנתי. לא אהבתי =\ חחח

לא יודע אם זה בגלל ששמתי גלוקוזה ולא סירופ תירס, אבל תכלס לא טעים. עם כל הסוכר ובסוף למלית אין כל כך טעם. רק טעם של דבק. וזה כל כך מלכלך אין לי מושג איך אני מנקה את הכלים ואת האקדח עוגיות שלי חחח
ניסיתי להזריק איתו בהתחלה וזה לא הלך כי זה דיי צמיגי ואי אפשר לשלוט בכמות. לוחצים ואז זה נהדף לאט לאט מהלחץ. לא כמו מרנג או משהו קל יותר.
בכל מיקרה בסוף ניסיתי להכין סנדוויצ' מאפין-טווינקי שכזה וזה ניראה נחמד ואולי יהיו כאלה שיאהבו אבל אני לא אבתי. גם העוגה עצמה חסרת טעם כמעט....
חבל שאין איתי עוד מישהו היה נותן חוות דעת. לדעתי המון לכלוך ולא שווה. תבנית טווינקיז כבר לא אקנה חחח

למעלה