מתכון לחומוס קראוון אבו-גוש
ממש בדקות אלה ברשת ב' נמסר המתכון לחומוס בייתי טעים ובריא ע"י ת'אבד אבו-גוש 1 ק"ג חומוס - לרחוץ היטב היטב ולהשרות למשך 12 שעות לאחר 12 שעות לשטוף היטב בשנית. להעביר לסיר בישול עם מים ולהוסיף כפית וחצי סודה לשתייה לבשל עד ריכוך למשך כשעתיים. לאחר הבישול לצנן קלות ולסנן. להעביר למעבד מזון ולטחון. בקערה נפרדת לערבב: 1/2 ק"ג טחינה שומשום גולמית משובחת 1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי 2 כפיות מלח 3-4 שיני שום כתושות את התערובת הנ"ל ליצוק למעבד המזון בו נטחנו גרגיריי החומוס ולערבב עד קבלת מרקם חלק. אם מרקם החומוס סמיך יש להוסיף מים, מינרליים או ממי הבישול, במתינות עד לקבלת הסמיכות הרצוייה.
ממש בדקות אלה ברשת ב' נמסר המתכון לחומוס בייתי טעים ובריא ע"י ת'אבד אבו-גוש 1 ק"ג חומוס - לרחוץ היטב היטב ולהשרות למשך 12 שעות לאחר 12 שעות לשטוף היטב בשנית. להעביר לסיר בישול עם מים ולהוסיף כפית וחצי סודה לשתייה לבשל עד ריכוך למשך כשעתיים. לאחר הבישול לצנן קלות ולסנן. להעביר למעבד מזון ולטחון. בקערה נפרדת לערבב: 1/2 ק"ג טחינה שומשום גולמית משובחת 1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי 2 כפיות מלח 3-4 שיני שום כתושות את התערובת הנ"ל ליצוק למעבד המזון בו נטחנו גרגיריי החומוס ולערבב עד קבלת מרקם חלק. אם מרקם החומוס סמיך יש להוסיף מים, מינרליים או ממי הבישול, במתינות עד לקבלת הסמיכות הרצוייה.