מתכון לחביתה אחרת

אמא ורה

New member
מתכון לחביתה אחרת

מצרכים כמה ביצים שרוצים לטרוף בכוס כמה כפות פירורי לחם זיתים קצוצים למי שאוהב תירס למי שאוהב כמובן אפשר פטרוזיליה בצל ירוק ההכנה: לערבב טוב טוב ולטגן אפשר להוסיף עוד ירקות שאוהבים ולהוסיף למצרכים ולערבב ,אפשר גם גמבה אדומה קצוצה אפשר לתבל בכמון ובפפריקה מתוקה. בתיאבון.

ETK18

New member
יופי של רעיון. אני מטגנת בצל מוסיפה

ביצה וגבנ"צ. לבן שלי רק גבנ"צ כדי לספק סידן. תודה אמא ורה. אתי

אמא ורה

New member
2 פרוסות גבינה צהובה ,מספקות

הרבה סידן. אבל יותר בריא גבינה לבנה של סקי היא מועשרת מאוד בסידן,במידה והוא לא אוהב גבינה לבנה אין ברירה תני לו גבנ"צ. שיהיה לו לבריאות והמון בריאות.

pirge

New member
אמא ורה, נשמע טעים. אני מכינה

לפעמים, במקום פירורי לחם,עם קוביות לחם (כל לחם מתאים). תודה רבה ובקר טוב.

12רוניתי

New member
חביתהפלקס- המלצה

החביתה האהובהההההה מאד על הבת שלי.. בביצה הטרופה להוסיף חופו קורנפלקס - לא ממותק(תרנגול) ולשפוך למחבת את הבלילה המחוממת בשמן. להפוך את החביתה משני הצדדים והופפפ לצלחת. טעימה מאד. ממליצה.

אמא ורה

New member
נשמע מעניים עם הקורנפלקס-וכמובן

ניתן להכניס את כל סוגי הירקות פטרוזיליה שמיר בצל ירוק קישוא תפוח אדמה ועוד מה שעולה לכם בראש.

limim

New member
אני מכיה כך עם פריכיות אורז מפוררות

ועכשיו אני חושבת שדווקא אפשר לשים קורנפלייקס ממותק ולהוסיף סילאן או סוכר ואז זה כמו לחם מטוגן, לא? שווה לנסות..

ETK18

New member
פירגה רונית ולימור תודה על הרעיונות

ננסה ונביע דעה.....נראה לי מאד מוצלח גם קרוטונים ופירורי לחם וגם קורנפלקס עם תוספות מתוקות. תודה אתי

ady18

Well-known member
אני אוהבת חביתה

עם פטריות בצל מטוגן ירוק אני יותר אוהבת חביתה עם קוטג בפנים גבינה צהובה וכול מיני ירק פטרוזליה וזה ממש טעים אפשר להוסיף גם נקנקיות מאוד טעים

למעלה