Double Oxygen
New member
תגובה לחלי
בוקר טוב חלי,
אני אסביר לך מאיפה מגיעה השאלה המורכבת הזו ולמה חשובה ההפרדה:
כשמטגנים את הבשר יחד עם הירקות נוצרים טעמים אחרים ופחות מחוזקים.
טיגון הבשר לבד באש גבוהה יוביל לטעמים מרוכזים וייחודיים לבשר ששונים לחלוטין אם מטגנים יחד עם הירקות.
אני יכולה להגיד לך בוודאות שניסיתי מספר פעמים להכין מתכונים שונים עם בשר טחון שמטוגנים עם הירקות וכאלה שלא מטוגנים עם הירקות והאפקט והתוצאה היו שונים.
ממליצה לך גם לנסות,בסופו של דבר אני מאמינה שבישול מקביל בדרך זו או אחרת לתנאי מעבדה קצת פחות מבוקרים ומדודים אבל עדיין מספקים בסיס טוב להבנה של התנהגות חומרים.
דרך אגב,גם בהכנת מתכונים עם פטריות אני נוטה לטגן את הפטריות בנפרד.
הסיבה נעוצה בכך שטיגון פטריות בשמן זית ואו חמאה גורמים להפרשת נוזלים מהפטריות.
אם תטגני את הפטריות יחד עם בצל נניח או לאחר שכבר הבצל הושחם ואז תוסיפי את הפטריות תקבלי מעין אידוי של ירקות ולא טיגון וטעם חזק של הירק.
בוקר טוב חלי,
אני אסביר לך מאיפה מגיעה השאלה המורכבת הזו ולמה חשובה ההפרדה:
כשמטגנים את הבשר יחד עם הירקות נוצרים טעמים אחרים ופחות מחוזקים.
טיגון הבשר לבד באש גבוהה יוביל לטעמים מרוכזים וייחודיים לבשר ששונים לחלוטין אם מטגנים יחד עם הירקות.
אני יכולה להגיד לך בוודאות שניסיתי מספר פעמים להכין מתכונים שונים עם בשר טחון שמטוגנים עם הירקות וכאלה שלא מטוגנים עם הירקות והאפקט והתוצאה היו שונים.
ממליצה לך גם לנסות,בסופו של דבר אני מאמינה שבישול מקביל בדרך זו או אחרת לתנאי מעבדה קצת פחות מבוקרים ומדודים אבל עדיין מספקים בסיס טוב להבנה של התנהגות חומרים.
דרך אגב,גם בהכנת מתכונים עם פטריות אני נוטה לטגן את הפטריות בנפרד.
הסיבה נעוצה בכך שטיגון פטריות בשמן זית ואו חמאה גורמים להפרשת נוזלים מהפטריות.
אם תטגני את הפטריות יחד עם בצל נניח או לאחר שכבר הבצל הושחם ואז תוסיפי את הפטריות תקבלי מעין אידוי של ירקות ולא טיגון וטעם חזק של הירק.