טוב..נו..זה נחמד כזה><"
שעת התחלה:11:21 שם: קרן כינוי: ------> מסנג'ר: אממ..רק אם מישו רוצה גיל:14 וקצת תאריך לידה:28/08 מוטו: עדיף לשתוק ולהיחשב טיפש מאשר לפתוח את הפה ולהוכיח את זה... אמנים מועדפים:אין כל כך.. מנגה מועדפת: אמ..kare kano ספר מועדף: אחוות הג'ינסים..נראה לי שיר אופייני: Mmmbop או mama (של שתי להקות שונות, זה שני הסוגים של השירים שאני שומעת) אנימה מומלצת:והו..אורן הוסט קלאב,דת' נוט וכרגע התחלתי את יאמאטו משו(באנגלית-perfect girl) וזה מאוד מומלץ!!! גיל אידאלי לדעתי:25 מוטו: לא היה את זה כבר? ^^ משהו שממש בא לי לעשות עכשיו: סנפלינג..חח משהו שממש בא לי לעשות השנה: להתוודות..ניהאהאה שלוש המשאלות: *סוד* שיר שאני שומע ברקע: your body is wonderland מקום שהייתי מעדיף להיות בו כרגע: בטיילת הענקית ביפן אוכל שבא לי לאכול: משו טעים ומשביע..חח לא עולה לי משו.. אוכל שלעולם לא הייתי מסרב לאכול: לזניה הפעם האחרונה שעשיתי מבחן כלשהו: ביום חמישי הזה.. המעשה הטוב האחרון שעשיתי:שטפתי כלים?..חחח המקצוע הלימודי הכי מגעיל שקיים: מ-ת-מ-ט-י-ק-ה! ואחריו..אזרחות זה דפוק>> תכנית ילדים שהייתי מכור אליה (ואולי עדיין?): הממ..ארתור? אחד הסרטים הטובים שראית:האויב שבפנים,המסע המופלא/הטירה הנעה,הפסנתרן!! יודע לנגן על: גיטרה מתעצבן מהר כש: עושים אפליות,מתנכלים אוכל משהו ברגע זה?נופ מה נשמע? הכל סבבה מישהו שאני מתגעגע אליו: מישהו שהכרתי בקיץ משהו שחסר לך: אותו אחד.. פוביה ממשהו? אממ בדידות? לכלוך האם אתה עצלן? לפעמים דוגמא מוחשית לעצלנות: אין לי כוח להחזיר משו למטבח XDD פדיחה אחרונה: הבכתי את עצמי מול אהובי @@ משהו שבהחלט נמאס לך ממנו (חוץ מהשאלון): חח..שאני גרועה במתמטיקה למה אתה מתכוון להתחפש? אין לי מושג..יש עוד זמן לא?!!? האם יש חבר בפורום שאתה מרגיש אליו קרוב מספיק כדי לספר לו דברים אישיים?אני לא מכירה מכאן אפחד אישית..*בודדה* חח אם בא לך, ספר לנו שנדע כי אנחנו רכלנים~ חח..הממ אני אתוודה..אני די חוששת שאם אני אבוא למפגש תצחקו עליי כי אני ממש קטנה בהשוואה לאחרים כאן..*.* הפורום בשבילי הוא: מקום נחמד לדבר..לכולנו יש כבר משו במשותף! XDD אני אוהב את המנהלים כי..: לא אמרתי שאני אוהבת את המנהלים >> חח סתם הם כיפים לדעתי צריך להאדים את (לא, לא אותך, מפגר\ת!):הממ..Sakura Kinomoto "^.^" הייתי תובע את:אף אחד XDD הייתי מטביע את (רגשות, צרות, מבחנים, צבא, אנשים?O.O) מורות חח בא לי לחבק את: הממ..אפחד בא לי לנשק את: *סוד* השקר האחרון שלי (חוץ מהשאלה למעלה): חחחחח שנראה לי שהצלחתי במבחן במת'? פעם שיקרת שקר לבן: ברור באיזה נושא? מה אני זוכרת..אנחנו בני האדם מטבענו לשקר.. מקום שאני חייב לבקר בו אי פעם בחיים: יפן ואנגליה! דמות אנימה שמזכירה לי את עצמי: לא חשבתי על זה בכלל..אני באמת אנסה למצוא אחת! ספגטי בולונז או מוקרם? בולונז שוקולד או קולה? זה בכלל לא דומה >> אבלאבלאבל אני אוהבת את שניהם.. מחשב או אנשים?קשה, קשה בהחלט להחליט..אנשים? DDR או DND?הא? *עילגת שכמותי* RPG או בזוקה? בזוקה? רד אלרט או אייג' אוף אמפיירז?.. חתול או כלב? כלב בישי או בישית ?זו בדיקת מיניות בסך הכל) בישי!! סושי או כדור אורז? כדור אורז אנגלית או יפנית? שניהם..אנגלית? סאקורה או אינו? XDDD אינו.. ים או בריכה? ים מועדון או הופעה? הופעה משקה טבעי או מוגז?מוגז פלאפל או שאוורמה?שווארמה נעלי ספורט או נעלי בית?ספורט ריאלי או הומני?הומני פסימי או אופטימי?שניהם שחור או לבן:שחור לונה פארק או סופרלנד?לונה פארק אחים קטנים או גדולים?הלוואי קטנים!! אימא או אבא?אמא דתי או חילוני?חילוני תמנייה\עיראקית או הודית? לא זה ולא זה ירוק או כחול?כחול ספר או מנגה?שניהם לימודים או צבא?לימודים מיום ראשון עד רביעי או מיום חמישי עד ראשון?מיום חמישי עד יום ראשון עזריאלי או דיזינגוף סנטר?עזריאלי יס או הוט?יס מחשב או טלוויזיה?מחשב..ברור.. עיגול או ריבוע?עיגול(אין לו פינות והוא כל הזמן מסתובב כמוני..חח) האמזונס או מפלי הניאגרה?מפלי הניאגרה (הייתי שם 3 פעמים! *גאה*) טבע או עיר?עיר אסיה או אירופה?אירופה אוסטרליה או אמריקה?אמריקה WTF או OMG? WTF או ? היית עושה את זה בתמונה? לא הבנתי בדיוק.. נמאס מהשאלון?נופ! איך היה?ממש נחמד מה השעה? חח 11:44 עצרת באמצע?נופ מילת פרידה? סיונארה היה כיף XD