מתי

giulietta

New member
מתי

כוורת חוזרת? עשו לי געגועים אתמול בטלויזיה... "ילד מזדקן ילד מתקלקל לומד את הפרנציפ רק אחרי שהוא נופל..." כמה נוגעים שירי הנונסנס שלהם...

סיפורי פוגי...

משום מה האצבע החליקה על הערוץ הראשון, ולא התאכזבתי. כמעט מצאתי את עצמי רוקדת על השולחן בסלון.

פה קבור ה../images/Emo107.gif

פה קבור הכלב, פה קבור הכלב, זהו עצם העניין. (לא, זה העצם של הכלב) אבל הכלב מת מזמן. (טוב, זה עצם העניין) אם אתה מחפש מילה וקצת קשה לך להחליט, שמע לי ושכח מהשיחה כי בין כה אין לך מה להגיד. אם אתה מבשל ספגטי והמים לא רותחים, מה דעתך להדליק את האש כי זה מה שכולם עושים. אם אשתו לפעמים תופרת אל תאמר שהוא תפרן, אבל אם בתו לעתים עוברת אל תקרא לו עבריין. אם אתה מטפס למעלה, וקופץ ממקפצה, טוב יותר לברר קצת קודם אם יש מים בבריכה. פה קבור הכלב, פה קבור הכלב, זהו עצם העניין. (לא, זה העצם של הכלב) אבל הכלב מת מזמן. (טוב, זה עצם העניין) אם ראית אחת יושבת עצובה ואומללה, שב לידה, יהיה בסדר, כי זאת בטח אשתך. אם דרכת בתוך דבר שכלב לפעמים משאיר, נקה היטב את הנעליים, ושמור מאתנו מרחק סביר. פה קבור הכלב... ווף

יש לי רק דבר אחד לומר לכם

בשם כולם... היה... נחמד, נחמד, היה ממש נחמד. היינו אז, חזרנו שוב, היה ממש נחמד. מאה שנה, דבר לא השתנה. נמשיך לבוא, גם אז יהיה נחמד. נלך, נחזור, נעמוד שעה בתור. עשו שטויות, נמרח קצת יוד ונתראה בבור. מכאן לשם, זה לא לוקח זמן. עדיף לגמור ביחד עם כולם. אחד, אחד, יודע כל אחד, להוריד ת´מים, לשתות לחיים, העיקר שיהיה נחמד. נחמד, נחמד, היה ממש נחמד. נמשיך לבוא, גם אז יהיה נחמד. מה עושים, הלילה ממלא לי לפחות את כל היום. מלידה, מסיבה אחת גדולה, ואיפה יש זמן להנות? כשחוזרים הביתה התקרה מונחת בול על הרצפה. נזכרים בערב ובכיבודים, ואיך לא נאיר פנים? נחמד, נחמד, היה ממש נחמד, היינו אז, חזרנו שוב, היה ממש נחמד. מאה שנה, דבר לא השתנה. נמשיך לבוא, גם אז יהיה נחמד. כשחוזרים הביתה התקרה מונחת בול על הרצפה. נזכרים בערב ובכיבודים, ואיך לא נאיר פנים? נחמד, נחמד, היה ממש נחמד, היינו אז, חזרנו שוב, היה ממש נחמד. מאה שנה, דבר לא השתנה. נמשיך לבוא, גם אז יהיה נחמד.

giulietta

New member
היו לנו כאלו בעיות

חשבנו לא נגיע. נסענו לכיוון הלא נכון באופן די מפתיע. בין כל המישורים והדרכים אפשר היה לגווע. שנים ללא תקווה כי לא ידענו איך כדאי לנסוע. אך... בכל זאת היגענו למרות הכל בכל זאת היגענו למרות הכל בכל זאת היגענו למרות הכוווולללל... חחחחחחח תמיד אקטואלי לא קלה היא דרכינו...

אם כבר נוסטלגיה... עד הסוף../images/Emo9.gif

היא כל כך יפה זה צובט בלב שלך אך בכאב עצוב היא לא מבינה שאני רוצה אותה לא אומרת לי כלום. בגינה תשב עם הטבע להתערבב היא והשושנים שתי מילים אולי הגדר מאחורי אין לי אומץ מתאים. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל ולב מתמוטט הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך אני מתבייש לתת. זה קורה רבות גם במשפחות טובות ילד אוהב אישה היא בסוף תרגיש שאני עומד בכביש ותפנה את ראשה. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל ולב מתמוטט הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך אני מתבייש לתת. כבר שנה חלפה את הבית היא עזבה לאן זאת לא אדע וקשה יותר למלא את החסר רק נותרה שושנה. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל אומרים לא כדאי הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך חיכיתי יותר מדי.

giulietta

New member
אומרים לך ברחוב

"הי, אתה שם, אתה נחמד"? או שאומרים לך "עקרוט"? חחחחחחחחחחחחח

למעלה