מתי...?

מתי...?

נתעורר לבוקר בו הכל יהיה אחרת..? לא רוצה להתאכזב יותר, זה הכל

שאלת השאלות

תראי כולנו עברנו מצבים קשים בחיים מי גירושים ומי דברים אחרים,,, וביום שנבין שהמצבים האלא באו רק לעורר אותנו שנכיר יותר את עצמנו ומי שאנחנו באמת וברגע שנדע לגעת בעצמנו ולהכיר את עצמנו אז בהכרח לא יהיה איש בעולם שיוכל לפגוע בנו כי מייד נזהה מי עומד ממולנו אך כל עוד ואנחנו תקועים בנישה שלנו יש לנו רווח מסויים להישאר תקועים במקום הזה אז לעולם יעבדו עלינו ותמיד נמצא את עצמנו באותה נקודה ממנו יצאנו בהתחלה תחשבי על זה.........................

דוני אם

New member
מתי זה יקרה?!../images/Emo8.gif

זה יקרה בדיוק שתחליטי שזה יקרה, ולא שניה קודם לכן. ואת לא תתעוררי לבוקר אחר את תשני את הבוקר שלך!!!! השדונים שלנו אוהבים להגיד לנו שרק בעתיד- כשהכל יהיה מושלם אנחנו נהיה מאושרים, ובעצם מונעים מאיתנו את ההנאה מהווה- בצפיה לעתיד. תחליטי שאת לא מצפה ל"אחרת" תהני ממה שבכל זאת קיים בהווה. הלואי, וגם אני אצליח איתך יחד......

לי0712

New member
בע"ה שתיכן תצליחו

דוני את נשמעת הרבה יותר חזקה ומאורגנת , נראה כי ישנה תפנית חיובית.....

דוני אם

New member
אמממ...

יש תפנית חיובית.. בראש שלי ובכווני החשיבה שלי
אני מתחילה להתאושש.. והזמן..הזמן עושה את שלו. בכל השאר..הכל בס-ח-ב-ת והצעדים קטנים ואיטיים... כ"כ לא מתאים לאופי שלי, אבל ככה זה. אני לא יכולה לסובב את גלגלי טחנות הצדק בעצמי.

לי0712

New member
את כל כך צודקת

גם אני הבנתי ביני לביני רק לאחרונה שאין בידי להניע דברים שלא תלויים בי הכל מאת ה' ולכן אני מוצאת את הטוב גם ב"סחבת" שאינה מתאימה לאופיי. בינתיים אני בשלב הלמידה והצמיחה המחודשת, קשה וכיף בו זמנית

התקופות האלו

של "אולד" תמיד הכי קשות. הן כמו החושך שלפני עלות השחר. נדמות כנצח ולא מבינים "למה?". ורק כשהן מתחלפות אפשר להבין, שזה היה פסק זמן להבשיל,להתחזק.

למעלה