מתי..? מתי עולה ביס העונה החדשה והחמישית??
Shiri from the block Active member 30/5/08 #1 אחרי שתסתיים העונה השלישית שכבר משודרת עד כמה שהבנתי מבנות פה שיש להן יס. אם אני טועה אתם מוזמנים לתקן אותי
אחרי שתסתיים העונה השלישית שכבר משודרת עד כמה שהבנתי מבנות פה שיש להן יס. אם אני טועה אתם מוזמנים לתקן אותי
O onlyme10 New member 30/5/08 #2 ../images/Emo70.gif כרגע יש שידורים חוזרים של העונה השלישית (בימי שישי) אני מניחה שאחר כך זה ימשיך לעונה הרביעית ורק אז הם ישדרו את החמישית... בחישוב גס זה כנראה ישודר באוקטובר..
../images/Emo70.gif כרגע יש שידורים חוזרים של העונה השלישית (בימי שישי) אני מניחה שאחר כך זה ימשיך לעונה הרביעית ורק אז הם ישדרו את החמישית... בחישוב גס זה כנראה ישודר באוקטובר..
Shiri from the block Active member 31/5/08 #1 נצל"ש- מישי פה רואה אבודים? שודר אתמול השני פרקים האחרונים לעונה, וראיתי אותם היום, אעעעעעעעעעעע איזה פרק!!!!!!! עכשיו לחכות עד פברואר לעונה חדשה!!!
נצל"ש- מישי פה רואה אבודים? שודר אתמול השני פרקים האחרונים לעונה, וראיתי אותם היום, אעעעעעעעעעעע איזה פרק!!!!!!! עכשיו לחכות עד פברואר לעונה חדשה!!!
L Lady_in_Red New member 31/5/08 #4 אני ראיתיייי... איזה פרקקקק.... בכל אופן זה קצת לא קשור לפורום לא?)