דברים קטנים כגדולים, בכל צעד שמעורבים אנשים נוספים מלבדי אני חושב איך אוכל לסייע להם ולתרום להם בדרך כלשהי. לתת זו הזכות הגדולה ביותר שיכול לבקש אדם, מפני שמי שנותן התברך ביכולות מיוחדות לתת מעצמו ולעזור לאחרים. כשאתה נותן אתה בעצם מקבל דברים שאי אפשר לקנות בשום מקום. לתת זה לקבל.
איזו זכות יש לי לעשות משהו למען מישהו אחר? לא פעם אני מרגיש שהעזרה שאני מציע לא תמיד רצויה. תמיד נדמה לי שאני היחידי בסביבה שזקוק לעזרה או אפילו למילה טובה ולעידוד, בעוד אנשים אחרים יכולים להסתדר לבדם.
מזכיר לי את הטיול שנתי האחרון שלנו.. זה היה ה"שיר" של הטיול השנתי.. מסוג השירים שנתקעים ולא עוזבים אותך.. "מתי בפעם האחרונה עשית משו טוב בשביל מישהו..?!" לפי דעתי, כל אדם עושה לפחות דבר טוב אחד לאדם אחר במשך היום.. אם לא יותר.. שבוע טוב!!
את המילים של השיר הזה כתב יעקב רוטבליט. הלחין יזהר אשדות. הוא מספר על כוכב מצליח שחושב שכל העולם מונח בכיסו ושרק הוא חשוב. אפשר להשליך את המסר הזה גם על פוליטיקאים מסויימים, אני חושב...
יש את הדברים היומיומים שעושים אפילו מבלי לשים לב, ויש גם דברים גדולים יותר. אני חושבת שכל כך חשוב לעשות בשביל אחרים. זה נותן המון בחזרה. זה מסוג הדברים שברגע שמבינים כמה זה מעניק בחזרה אז פשוט לא רוצים להפסיק עם זה.