מתי תורי, מתי תורי HELP

מתי תורי, מתי תורי HELP

אני לפני מריטת הציפורנים !!!!!!!!! היום זה היום ה-29 מאז המחזור הקודם, ואני כבר לא עומדת במתח. העניין הוא שאם לא הפעם, אז תורי יידחה בהרבה זמן, כי בעוד כשבועים פסח ואנחנו נוסעים בחבורה ואי אפשר יהיה לעשות יום כן ובעיקר זה ייצא יום לא. ואחכ אני נפרדת מבעלי לחודשיים (חו"ל) אז, זה חייב להצליח. חודש שעבר היה של 31 ימים אבל לפני זה של 27 יום. אז לאיזה חודש להאמין. צאו מתרדמת הסוף שבוע- אני במתח...!!!!!!!!! טוב, הואתי קצת קיטור, לפעמים גם זה עוזר. ואיך דארמה נטשה אותי החודש הזה ונותנת לי להמשיך לבדי במירוץ.

פּוֹנְג

New member
זה בדיוק הזמן לנסות להרגע ../images/Emo13.gif

אני יודעת שזה קשה לאללה. אבל המתח והידיעה שלך שזה החודש או עוד לפחות שלושה חודשים רק מחמירים את מדד הלחץ שלך וזה לא מוסיף כלום... לא שאני חושבת שהריון יכול לא להקלט בגלל זה (מה גם שאם יש הריון אז הוא כבר אמור היה להקלט), אבל זה מתח לא בריא. עצה שלי היא שתקבעי לעצמך תאריך, ועד אז תנסי לנוח מהמתח. אני הייתי קובעת ליום ה32 אבל אני לא בטוחה שהייתי עומדת בזה.
קשה מאד לתת עיצות קשה מאד גם להיות במתח הזה אולי מה שכן יעזור זו בדיקה ביתית, אם זה חיובי אז נפלא אם זה לא - אז לפחות תוכלי להתחיל להתאבל ולהתגבר על האכזבה. חוסר הידיעה הוא זה שמטריף אותנו. מחזיקה לך אצבעות. (יצא מבולבל משהו, סליחה)

גם אם יצא מבולבל זה פחות מהבלבול

שלי, תודה על התמיכה, זה פשוט אדיר. אני מתאפקת עם הערכה הביתית, פשוט כי אני כל כך לא מאמינה שלא אראה את הדימום המוכר, ממש יש לי הרגשה שאני סתם חולמת לי בהקיץ, וגם החודש עולם כמנהגו יינהג. חוץ מזה הערכה פה (בחו"ל ) מאוד יקרה, ופולנים כמוני לא מבזבזים ..... ועוד לה---ן עליה עוד יומים נהייה הרבה יותר חכמים (ורגועים) שבת שלום ותודה ענקית

Gill Gallad

New member
עוד קצת להתאפק.....

אבל אני יודעת שעצות לחוד ומעשים לחוד. אני באופן אישי ממש לא מצליחה להתאפק,במיוחד כשמדובר בעניינים הרי גורל... אומרים "הסקרנות הרגה את החתול", אוי ואבוי אם הייתי חתול... מה שלא יהיה - אני מחזיקה לך אצבעות בכל הכח! מקווה שבנסיעה הקרובה כבר יהיה מה לספר לחבר'ה...

m i c h a l y

New member
מתי תורי -

שמך מעיד על מעט מרמת המתח שאת מצויה בו. אני אלופה בחוסר יכולת להתאפק, וחסרת עיצות בשבילך..... אני רק מקווה שאחרי כל המתח הזה תבוא לה הקלה לה לה מאושרת! מחזיקה אצבעות, מיכל.

gudaiva

New member
לא להתיאש - במלחמה כמו במלחמה

אם לא ילך החודש, אני דורשת לא לוותר. הייתי השבוע אצל הרופא נשים והוא שאל אותי כמה פעמים אנחנו עושים את זה בשבוע, אז אמרתי לו שהחודש לא ממש יצא כי היו לנו אורחים, והוא קבע חד משמעית שאין תרוצים! 0ואפילו נתן דוגמה על עצמו). בקיצור, חשבתי וחשבתי איך עוןשים את זה כשלא נמצאים בבית, או שיש אנשים אחרים מסביב והמסקנות הן: 1. אם בבית ויש אורחים, אפשר לסגור תדלת ולעשות בשקט. 2. אם נמצאים בחיק הטבע, אפשר למצוא פינה מרוחקת ושקטה, בטענה של טיול רומנטי. 3. אם מתארחים אצל משהו בבית, אפשר לעשות את זה במכונית, יוצאים בתרוץ של סידורים או משהו כזה. וכמו שנהוג לומר: כל המרבה הרי זה משובח! אני מזמינה את בנות הפורום לתת רעיונות נוספים. בקיצור - תהנו.

תודה, נשתדל ליישם, למרות שבינתיים

אין צורך, למרות כל ההרגשות טרם הופיע הדגל האדום . ממש תודה על התמיכה.

מתי תורי מתוקה!!!

הלוואי ולא הייתי יוצאת מהמרוץ תאמיני לי אבל אני פשוט רציתי לתת לך את הכבוד להיות לבד בפסגה!!!! מחזיקה אצבעות בידיים וברגליים....

פוקית27

New member
מתי תורי,מחזיקה לך את כל 20 האצבעות

שברשותי,לא להתייאש הריוניות נהיה ואם לא החודש אז בבא אוא עוד כמה אבל אין ספק שאנחנו בדרך.

תודה נשמה

אני שומרת לך מקום טוב לידי בפסגה. אם לא החודש אז בחודש הבא. בינתיים אני לא יכולה להבטיח כלום ואולי בכלל "נזכה" לעוד חודש של מרוץ ביחד. בכול אופן המקום שמור מתי שתבואי.

למעלה