מתי תגיע אל דססאו?
N niravital New member 16/4/04 #3 לאו דווקא לשאול אותו... כיסא, חבל, סרט סלוטייפ, מרתף חשוך... כל המרכיבים שצריך בשביל שאל דסאו תגיע במהרה
לאו דווקא לשאול אותו... כיסא, חבל, סרט סלוטייפ, מרתף חשוך... כל המרכיבים שצריך בשביל שאל דסאו תגיע במהרה
N niravital New member 16/4/04 #7 אוי אלוהים... אתה בכלל בכיוון ההפוך (חטיפה, בוזי... חטיפה) ידעתי שלא הייתי צריך להגיד לך להבין לבד
B buzaglo New member 16/4/04 #8 אז תגיד..../images/Emo41.gif בגלל זה ביקשתי הסבר כי אני רואה שאנחנו לא בדיוק באותו ראש חחחחח ושאמרתי לי להבין לבד..זה רק חיזק את מה שחשבתי מהתחלה.. על "רשימת המכולת" שלך
אז תגיד..../images/Emo41.gif בגלל זה ביקשתי הסבר כי אני רואה שאנחנו לא בדיוק באותו ראש חחחחח ושאמרתי לי להבין לבד..זה רק חיזק את מה שחשבתי מהתחלה.. על "רשימת המכולת" שלך
N niravital New member 17/4/04 #11 אבל זה בדיוק הקטע ../images/Emo4.gif שאנשים יחשבו על זה בלי שאני אגיד... לא נורא, בפעם הבאה אני אשים ספוילר בשבילך
אבל זה בדיוק הקטע ../images/Emo4.gif שאנשים יחשבו על זה בלי שאני אגיד... לא נורא, בפעם הבאה אני אשים ספוילר בשבילך
B buzaglo New member 17/4/04 #20 חחחחח ראית מה קורא שאני..../images/Emo41.gif חושב עכשיו גרמתי לצליל גם לחשוב על מה שהיא לא צריכה חחחחחחח אהבתי תרעיון של ה-
חחחחח ראית מה קורא שאני..../images/Emo41.gif חושב עכשיו גרמתי לצליל גם לחשוב על מה שהיא לא צריכה חחחחחחח אהבתי תרעיון של ה-
T TsLiLuSh FoReVeR New member 17/4/04 #21 *קורה../images/Emo121.gif לא גרמת כלום... עדיין לא הבנתי בדיוק אבל הגעתי למסקנה שאני גם לא רוצה להבין
*קורה../images/Emo121.gif לא גרמת כלום... עדיין לא הבנתי בדיוק אבל הגעתי למסקנה שאני גם לא רוצה להבין
B buzaglo New member 17/4/04 #23 חח קורה...גם זה קורה../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif אז יותר טוב
T TsLiLuSh FoReVeR New member 17/4/04 #24 ../images/Emo45.gifבאמת יותר טוב..../images/Emo3.gif../images/Emo5.gif../images/Emo121.gif
T TsLiLuSh FoReVeR New member 17/4/04 #12 לא יודעת אם אני צריכה../images/Emo121.gif לשאול את זה אבל מה זה BDSM
T TsLiLuSh FoReVeR New member 17/4/04 #14 את זה הבנתי כבר בלי לשאול../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif אבל מה זה