מתי תבינו שהמט"ח זה כמו להמר בטוטו?

amiro22

New member
מתי תבינו שהמט"ח זה כמו להמר בטוטו?

כל חברות המט"ח כמעט בלי יוצא מהכלל רוצות שתפסידו הן בכלל לא מוציאות את העסקאות שלכם וזאת הסיבה שהן רוצות שתפסידו רובן משחקות לכם עם השערים וככה אתם מוצאים את עצמכם בחוץ אחריי שהגרף נגע לכם בסטופ לוס זו תעשייה שלמה של שירותי מסחר ושרותי לימודשעושה עליכם כסף כמעט כל חברה מספקת גם קורס ( עוד דרך להרוויח כסף ) המורים בקורס הם אנשי מכירות ממולחים שנותנים לכם תקוות ואני לא מבין למה אתם לא שואלים את עצמכם למה הם לא מתפרנסים ממסחר ????? ואני עונה הם לא מתפרנסים ממסחר כי הם לא יכוליםםם פשוט מאוד ובגלל זה הם מלמדים הרי אם בן אדם מסוגל לעשות 100 פיפסים בחודש אז על הנייר הבן אדם הזה מליונר אבל העובדה היא שהם לא מסוגלים לעשות 100 פיפסים בחודש באופן קבוע לכן הם עובדים בחברות שמרוויחות מקורסים מטופשים שכולם רצים אליהם וכמובן מהכסף שאתם מפקידים אצל חברות אלו

לכן כדאי לקחת קורס

מסוחרים מנוסים לא עובדי חברות המט''ח . יש אחד שהתלמידים בו רואים תוצאות .

amiro22

New member
רות לכי לקורס

ספרי לנו איך היה וכמה כסף הפסדת. סוחר מט"ח טוב לא מעביר קורסים סוחר מט"ח טוב פשוט סוחר במט"ח מה יותר פשוט מזה סוחר מט"ח כושל מעביר קורסים כי זאת הדרך היחידה שלו להרוויח איך אתם לא מבינים את הדבר הבסיסי והפשוט הזה

מן הסתם הייתי

והתוחלת שלי הפכה לחיובית . אחרי קורס בחברת מט''ח הפסדתי הרבה . הדבר הבסיסי הוא לא ללכת שווי אחרי פירסומים מפוצצים של חברות המט''ח . ללמוד טכני וקורס מט''ח מסוחרים מנוסים ששילמו דמי לימוד מכספם ואין להם בוס שרוצה בהפסד הלקוחות . אתה ממורמר גם אני הייתי .

יוחנן5

New member
צודק, אבל.....

יש משהו במה שאתה אומר, אבל לא כל הברוקרים סוחרים נגדך, יש אחד מאוד מומלץ NEUIMEX משוויץ יש לו נציגות בארץ, הם דווקא ממליצים לסחור בדמו ולא מייד בכסף אמיתי, לחברה קוראים TORNADOFX

הם לא היחידים

גם ברוקרטוב בקורס שלהם , מדגישים לסחור בדמו בהתחלה וIBFX גם לא סוחרים נגדך

למעלה