מתי, שני שאלות

danezeq

Member
מתי, שני שאלות

בקשר לבית הלנה רובינשטיין, איזה סוג מוזיאון זה? אילו סוגי תערוכות יש שם? האם הכל קשור לת"א? וממתי עד מתי הוא סגור? מתי תיהיה התערוכה המעניינת הבאה שם ואיך כל זה מתקשר לתחנת הרכבת ת"א-מרכז? ולנושא אחר: כתבת משהו על רעיון להקים מבנה כניסה/יציאה נוסף ברחוב ז´בוטינסקי. האם זה רעיון שלך או רעיון שהוצע? אגב הרבה זמן לא הייתי במסנג´ר, כי לא הייתי בבית. כרגע אני במ

four seasons

New member
ביתן הלנה רובינשטיין לאומנות...

מודרנית. מעט היסטוריה מוזאון ת"א לאומנות החל דרכו בר"ח שד' רוטשילד 16 בבית דיזנגוף, משם עבר לביתן הלנה רובינשטיין שהיה הבית הראשון שנבנה עבורו לאחר מכן עבר למישכנו הנוכחי בר"ח שד' שאול המלך, לפני מס' שנים נבנה אגף חדש שכלל גלריות חדשות וגן פסלים, היום מוצגת בו תערוכה בה אליסטורציה של שלב ג' שכולל מבנה חדש. היום ביתן הלנה רובינשטיין משמש בעיקר לתערוכות לאומנות מודרנית מהארץ ומהעולם, לאחרונה עבר הביתן שיפוץ ונבנתה מעלית במקום, התערוכה הראשונה שתתקיים לקראת סוף החודש לאחר השיפוץ תהיה במסגרת חגיגות בעקבות הצהרת אונסקו על ת"א כעיר מורשת הבאוהאוס "לגור על החולות" תערוכת צילומים. הרעיון הוא שלי, אני אשמח אם יש רעיון כזה להנהלת הרכבת או עיריית ת"א, לדעתי מדובר במשהו מתבקש, יציאה כזו תקל מאוד, גם שם יש יציאה לאיילון, לדרך ההלכה, לתוך מתחם הבורסה וללב ת"א. גם אני לא הייתי הרבה זמן בגלל שנפגעתי מהתולעת ועדיין אני מצליח להכנס רק לפעמים

danezeq

Member
האם בית הלנה רובינשטיין עבר

גם שיפוץ חיצוני? באיזה צד הוא של כיכר הבימה? מוזר שאני לא מכיר את המקום

asaf2000

New member
"ביתן הלנה רובינשטיין"

הוא נמצא מאחורי "היכל התרבות", על רחוב דיזנגוף.

danezeq

Member
אופס.

ההודעה נחתכה, לא הכל עלה. התכוונתי לכתוב שאני כותב את ההודעות בפורום דרך הסלולארי (מגניב הא?) ואני כרגע במגדל שמירה בבסיס בדרום. תאמין לי, אחלה דרך להעביר את השמירות

למעלה