מתי שידור חוזר של פרקי השבוע?

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifלא נראה לי שיש @@

מה שכן בהוט היה כתוב שיש היום פרק...

TaIu

New member
יש..>>

הם החזירו את טלמנגה ליום שישי ושבת שידור חוזר משום שנגמרו כל סטרי דרגון בול..

ס א י

New member
../images/Emo187.gif אז יש היום שידור חוזר של

הפרק שהיה אתמול? *מתפללת*

shui chan

New member
נצל"ש 3: !!@!@!

אוקי אז ככה.. קראתי את כל המנגה וממש אהבתי. האם כדאי לי להוריד את האנימה? כאילו ראיתי 6 פרקים [דרך המחשב] וגיליתי שהפרקים באנימה ממש חופפים למנגה. האם הצפיה באנימה מביאה פן נוסף של הסדרה? O: ואני אשתדל לראות גם דרך הטלויזיה אבל זה לא בדיוק פשוט לעמוד בזמנים של השידור וכל זה. X:

Goggle Girl

New member
זה נורא נחמד לראות דברים

בתנועה, המוזיקות ממש טובות וגם המדובבים... לא יודעת זה פשוט אווירה אחרת לגמרי שאני אהבתי יותר מהמנגה. אז החלטה שלך P:

star_female

New member
מה שעדי אמרה,

ואני ראיתי את האנימה לפני המנגה ואהבתי את שתיהן (וחוץ מזה במנגה יש המשך אז בכל מקרה הייתי קוראת אותה). נראה לי שההבדל העיקרי זה הדיבוב המעולה שיש באנימה ושמן הסתם קצת חסר במנגה (כשקראתי את המנגה כל הזמן דמיינתי את השחקני קול מדברים *-*). בתוכן עצמו אין הבדל (חוץ מזה שבאנימה יש את גו! גו! איגו! שאם את מתעניינת בגו זה יכול להיות נורא נחמד ושימושי). אני חושבת שהכי טוב שתנסי לראות בערוץ הילדים. ^^;

shui chan

New member
כן.. הבעיה היא שאני לא תמיד מספיקה

או לא תמיד זוכרת מתי זה משודר. אני חושבת שבכל זאת כרגע אני אשתדל לראות עד כמה שאני אוכל מערוץ הילדים ואם אני ארגיש שזה לא מספיק לי אני אוריד ^^~ תודה לשתיכן.

ס א י

New member
../images/Emo187.gif נצל"ש

איך קוראים לשיר פתיחה והסיום? (אם בפרק 5 התחילו חדשים אז אני מתכוונת לראשונים. אם לא התחילו, אז תרביצו לי P: )

Noriko Chan

New member
לא התחילו P: ../images/Emo142.gif

Get Over- Dream שיר הפתיחה Bokura No Bouken- Kids Alive שיר הסיום ^_^

Anifrit

New member
נצל"ש-->

מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות משחקי גו בארץ? (לא באינטרנט) תודה! ^^

סט גו

יש במועדון מיינד. דברי עם שביט 054-4500453 ראי קישורית - כל הגו שבמדינה

למעלה