מתי "ריפר" מגיע?

dht160

New member
רק אלוהים יודע

או במקרה הזה,רק השטן. סדרה גדולה!

snier1991

New member
יש סיכוי שיס לא ישדרו אותה?

בגל הביטול הצפוי בסוף העונה מצד אחד יש לה כמות של עונה והיא לא בוטלה באמצע, אבל מצד שני לא היו הרבה מקרים של סדרה עם עונה מקוצרת(אבל מלאה) שביטלו אותה לפני העליה ליס אז אני לא יודע תקדימית אם ישדרו אותה(המקרה היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה ממעמקים וגם פה מדובר בסדרה שנחשבה "איכותית" אז זה שונה קצת)

dht160

New member
בעקרון

כל עוד ישודרו כל הפרקים שהופקו YES ישדרו וזה יקרה. CW לא החליטה על ביטול והאריכה את הסדרה ל 18 פרקים שחוזרים לשידור השבוע.

dht160

New member
אגב,

אם אתה מחפש דוגמאות לסדרות שלא שודרו כי בוטלו אז יש מלא.למשל 'FOUR KINGS' או..'KITCHEN CONFIDENTIAL' ועוד

snier1991

New member
לא. כאלה יש מלא

אני עד היום רוצה שיס ישדרו את סמית' וואנישד סמית' בגלל הקאסט המעולה ואנישד בגלל שהדמות הראשית הודחה מהקאסט כבר באמצע הסדרה ומעניין מה עשו עם זה. ביום מן הימים אני אשלים אותה רק כדי לראות מה קרה עם העזיבה אבל כרגע אני צופה דרך המחשב בגברים של שדרות מדיסון ואז אני אתחיל את גוסיפ גירלז היא תצטרך לחכות

snier1991

New member
ד"א, שמתי לב שיס משדרים כל שנה סדרה שבוטלה

ב13 פרקים והיא תמיד תהיה סדרת עו"ד(משפט וצדק,אי צדק,חוק וסדר משפט וצדק והמושבעים) אני אומנם מרוצה מהעניין(כי המושבעים וחוק וסדר היו מעולות) אבל לא ברורה לי הבחירה במקום לשדר סדרות יותר באזזיות

assafTV

New member
כל עוד יש לסדרה לפחות 13 פרקים

היא תשודר ביס. סדרות עם פחות פרקים אנחנו בוחרים לא לשדר (ובפועל לא לרכוש אותה כך שאין טעם לבקש לשדרה. סדרה שבוטלה ואין לה 13 פרקים כאילו שמעולם לא נרכשה על ידינו).

dht160

New member
אין ספק שהרשימה ארוכה

וחבל כי אלה סדרות ממש טובות. פעם נורא רציתי לעבוד בYES ואמרתי שזה אחד הדברים שאני הכי רוצה לשנות. תחשבו על זה.מזה משנה לYES כמה פרקים שודרו באמריקה? אם יש לי 13 פרקים של קיטשן אני לא ימנע מהצופים שלי את ההנאה הזאת.גם עוד זה היה בימים של YES+ שלא היה חסרים משבצות לשידור דברים כמו היום שיש לחץ מטורף בלוח

snier1991

New member
את ה13 פרקים אני באופן אישי

הייתי שם במשבצת יומית או במשבצת שדקסטר ואחים בדם נמצאות היום אבל אם יתחילו לשים זה יתחיל לגלוש לפריים טיים ואת זה אני לא רוצה כי במקום כמה סדרות מעולות אנחנו נמצא סדרות משימות במרכז הלוח(ובוא נודה רוב המבוטלות הן לא בדיוק וונדרפולז)

dht160

New member
תחשוב על רצועה יומית

של קומדיות נגיד ב 20:00עם כל אלה שהזכרנו ועוד כמו 'קומנטיד' וכו.. יום יבוא וזה יהיה שוה הרבה יותר מהשידור האלף של 'מגרש בייתי'.

liranru

New member
אני חושב שהיא תשודר

סביר להניח שבסבב השני, כלומר בעוד כחצי שנה. בסבב הראשון ישודרו סמולוויל ועל-טבעי (שעולות בקרוב). ריפר בטח תחליף את אחת מהן, סביר להניח שאת על-טבעי כי יהיו לה פחות פרקים העונה מלסמולוויל. סיבה נוספת שאני חושב שהיא תשודר היא כי "ריפר" תשודר (כמו "סמולוויל" ו"על-טבעי") גם ב- HD. מכיוון ש- HD יקר יותר, אין סיבה ש- yes ירכשו ולא ישדרו, בטח אם זה יקר יותר.

dht160

New member
בכל מקרה

היא חזרה אמש באמריקה ועשתה 2.4 מיליון.באמת מתח לחכות להחלטה של CW

למעלה