מתי רבע הגמר?

yarivlevi

New member
בוקולי ומשומר לא ישחקו ברבע הגמר

בגלל צהובים ,נראה לי גם שזאת הסיבה שרוני לוי החליט להחזיר את מסודי לסגל . הלוואי הגרלה נוחה שנוכל להגיע בשקט לר"ג לחצי הגמר

בוקולי זאת מכה

האמת כבר אין הגרלות נוחות מבחינתי לקבל את הפועל ת``א או הפועל אשקלון זה אותו דבר...

yarivlevi

New member
אנחנו אמורים להפוך את ההגרלה לנוחה

אבל אני יוצא מהנחה שאת הפועל ר"ג או אשקלון אצלנו בבית נוכל לנצח גם אם נהיה ביום לא טוב כמו שהיינו אתמול ,אם אתמול היינו משחקים נגד קבוצה קצת יותר טובה יש סיכוי שהיינו עפים ,מצד שני באמת אולי עדיף להעיף לארח קבוצה חזקה (הפועל ת"א,מכבי פ"ת,אשדוד ואפילו סכנין) וככה הסיכוי להעיף אותה הוא גבוה יותר כי זה אצלנו בבית ,מצד שלישי אולי עדיף שכל ה-4 שציינתי ישחקו ביניהן וככה התפטרנו מ-2 קבוצות חזקות יחסית ,מצד רביעי אולי הכי טוב לכחות ליום רביעי ולראות איזה ביצת קינדר אבי לוזון ישלוף לנו ... נ.ב - מישהו יכול להסביר לי למה ההגרלה ביום רביעי ולמה היא לא היום , מה בדיוק נותנים ה-4 ימים האלה לאנשי ההתאחדות ? , אולי הם צריכים לייבא ביצי קינדר מיוחדים מאלסקה ...

yarivlevi

New member
היה לי עוד צד אבל ויתרתי ../images/Emo13.gif

ברור שפ"ת,אשדוד והפועל ת"א בחוץ זה הכי קשה שיש ,בשלב בראשון מה שחשוב זה שנשחק בבית שלנו ובשלב השני קבוצה קלה ובשלב השלישי ..... ,טוב הפעם נעצור את זה כאן.....

ואי הסתבכתי.../tapuzforum/images/emo3.gif

ההגרלה ברביעי כי היום ומחר יום הזיכרון שלישי יום העצמאות אז רק רביעי פנוי. החבר`ה בהתאחדות יוצאים בטח למנגלים שמנים...

yarivlevi

New member
היו עושים את זה היום ב-12 בצהריים

וסוגרים עניין ,למה למרוח כל דבר ולדחות כל דבר ולהוציא אותו מהאף

למעלה