מתי ראש השנה?

ro99

New member
א' בתשרי? ../images/Emo76.gif

כך לימדו אותי בבית הספר, בכל מקרה... סליחה, זאת התשובה הכי טובה שאני יכולה לתת לך כרגע כי גם לי ממש אין מושג.
מה שכן, זה נראה לי מתקרב ואפילו במהירה, מה שמסביר את ההתלהבות חסרת הגבולות של ג'ואל
- אפשר להוסיף שאלה פה? הו דה פאק איז ג'ואל ולמה מזיז לה אם תהיה לנו שנה טובה או לא והאם זה צריך להזיז לי?
 

ciccio

New member
תגידי

זה שנשאר לך שם רק שלד של דג אומר שאת כבר שוקדת על הגפילטע? ולמה בעצם את הראש לא הכנסת לסיר, בכלל... כל השילדה צריכה להכנס לשם.
 

een ogenblik

New member
זאת עם המידע הגיעה

ראש השנה הוא ב-23 בספטמבר וה-4, ימי שבת וראשון. אם נתכננים ארוחת ערב חג, אז ערב ראש השנה הוא ב-22 בספטמבר, יום שישי. בדרך כלל אני מוציאה את המידע הזה מהיומן הישראלי שלי, אבל הפעם זה נודע לי כשהוזמנו לארוחת חג, כי אנחנו עוזבים את מקום חופשתנו רק בחג עצמו. צריך להזכיר שבחרתי את שבוע החופשה על פי מחירי הטיסה הזולים ביותר שמצאתי, ללא כל מושג על תאריכי חגים?
 

gabcake

New member
תודה, תודה..

לא יודעת בענין ג'ואל, היתה לי תגובה דומה - די הפתיע אותי.. זה נחמד שהחג נופל בסופשבוע. תודה על העדכון.
 

odedee

New member
הממ

אין לי זמן לנשום, אבל פה אני יכול לעזור, נראה לי. מקורות אמינים דיווחו לי ש-2 באוקטובר זה יום כיפור. אז ראש השנה זה 10 ימים קודם, אני חושב (נזהר מלקבוע עובדות, אני חייב להסתייג ולציין את היכרותי האפסית עם לוח השנה העברי....). חגשמח
 
למעלה