מתי פרק 612? השבוע לא שודר הפרק החדש. מישהו יודע מה תאריך השידור לפרק הבא?
I Israeli Hero New member 3/8/02 #1 מתי פרק 612? השבוע לא שודר הפרק החדש. מישהו יודע מה תאריך השידור לפרק הבא?
T TOWLIE New member 3/8/02 #2 אין יותר סאות´ פארק! כנס לאתר http://southpark.gamesweb.com/ העמוד הראשי ידבר כבר!!!
I Israeli Hero New member 3/8/02 #3 נתת לי לינק לאתר בספרדית איך אתה מצפה שאני אבין מה לעזאזל כתוב שם? נא הסבר את עצמך. מה זה אין יותר סאוט´פארק?!
נתת לי לינק לאתר בספרדית איך אתה מצפה שאני אבין מה לעזאזל כתוב שם? נא הסבר את עצמך. מה זה אין יותר סאוט´פארק?!
X xdmag New member 4/8/02 #5 לחפש מתחת לפנס אם תיכנס ל- www.southparkstudios.com תראה שהפרק הבא ישודר ב-6 בנובמבר. די לזרוע פאניקה בציבור!!!
לחפש מתחת לפנס אם תיכנס ל- www.southparkstudios.com תראה שהפרק הבא ישודר ב-6 בנובמבר. די לזרוע פאניקה בציבור!!!
T TOWLIE New member 4/8/02 #6 טוב....זה מסביר את האיחור אבל..... למה יש את התמונה באתר אני שנתתי לך זה,מאוד לא לא מובן??? אבל מה הכפתלי אנימציה זה חרא
טוב....זה מסביר את האיחור אבל..... למה יש את התמונה באתר אני שנתתי לך זה,מאוד לא לא מובן??? אבל מה הכפתלי אנימציה זה חרא