מתי פרק 121 ישודר בABC ?

nirctl

New member
ועוד שאלה...

למה יש הפרשים של שידורים בין הפרקים וזה לא כל שבוע?

colilon

New member
121 ישודר עוד מעט

121 ישודר ב04 למאי 122 ישודר ב11 למאי 123 ישודר ב18 למאי 124 ישודר ב25 למאי ויהיה באורך שעתיים!!!

הרמוני

New member
כי בארה"ב...

עונה אחת משודרת מספטמבר עד מאי-יוני ומכיוון שיש 24 פרקים בעונה ובערך 32 שבועות מספטמבר עד מאי, משדרים את הסדרה עם הפסקות. בדרך-כלל כשיש הפסקה אז משדרים באותו שבוע שידור חוזר של אותה סדרה....

T nager

New member
זו לא ממש הסיבה..

עונה אמריקאית מחולקת לכמה חלקים, חלק ראשון מספטמבר עד נובמבר דצמבר.. בנובמבר-דצמבר יש פינוי של סדרות שנכשלו בתקופה זו והן אינן ממשיכות להמשך העונה (דוגמה : black sash.) בין דצמבר לינואר יש את החגים ובהם לא משדרים פרקים בגלל החגים, העונה ממשיכה שוב בינואר עד פברואר- מרץ, בפברואר יש שוב הפסקה שבה מנקים את מה שכשל בתקופה הזו, (דוגמה : life as we know it). סדרות מפיקות פרקים בכמות שתספיק להן עד פברואר, לכן יש הפסקה גם כאן, של חודש שבו הם ממשיכות לצלם עוד פרקים בזמן שהסדרה משודרת בשידורים חוזרים. באפריל ממשיכים, עד מאי, כל הסוף ברצף, במאי שוב יש סדרות שמבוטלות, (דוגמה : Angel) לאורך כל העונה יכולה הרשת להחליט כי הסדרה מחודשת לעונה נוספת, רשימה סופית מתקבלת רק במאי, בהודעה רשמית במסיבת עיתונאים בניו יורק. בקייץ, יש סדרות שמשודרות מלכתחילה כקצרות, כמו O.C שהתחילה ככזו וחודשה לעונה מלאה. דוגמה נוספת : Dead like me, שמונה כ-13 פרקים בעונה. ואז שוב מגיע לו ספטמבר עם סדרות חדשות ועונות חדשות.

אני עדיין לא מבין למה אנג'ל בוטלה.

זאת סדרה כל-כך עמוקה וכל-כך מעולה, וגם הרייטינג שלה בעונה 5 היה מ-ע-ו-ל-ה. אז למה? למה ה-WB יימח שמם ביטלו אותה?

T nager

New member
../images/Emo13.gif זו פעם שמינית שאני רושם את

ההודעה הזו בחודש האחרון..

הרמוני

New member
../images/Emo13.gif זו פעם אלף שאני שומעת את הדקלום

הזה, כבר שנים שאחי מנסה להסביר לי בדיוק אותו דבר ואני פשוט מסרבת לקלוט אז פשוט יותר נוח לי להבין את זה כמו שהסברתי- זה בערך אותו דבר

T nager

New member
אבל הסיבה שלך היא אפילו לא הסיבה

האמיתית לכל ההפסקות.

הרמוני

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

למה ככה? הסיבה שלי מאד הגיונית...
סתם, לא נתתי ממש סיבה פשוט הסברתי מה קורה: העונה משודרת בין ספטמבר ליוני עם הפסקות ובהפסקות יש שידורים חוזרים... כל העניין הזה עם רייטינג וסדרות כושלות מסובך מידי בשבילי...

למעלה