מתי עושים...

bellaiguan

New member
מתי עושים...

אז ככה ראיתי עכשיו ג'י אס 500 שנת 92 הוא עשה 90,000 ק"מ...! עכשיו מתי המנוע יאלץ לעבור אוברול? עוד דבר על האופנוע יש אגזוז של אר 750 מתחילת שנות ה-90 עם אני לא טועה אגב הסאונד נשמע יפה ביותר... עכשיו סיכמנו כנראה על 7,200 ש"ח איך כל הסיפר נשמע לכם?<
 

Pumi

New member
90 אלף לדעתי ק"מ סביר ביותר

פחות מ 10 אלף בשנה, זה די מתחת לממוצע של אופנועים. אגזוז, לא יודע. אם האגזוז תואם, והמנוע מותאם גם הוא, אז בסדר, סבבה. אני לא הייתי ממליץ. השאלה היא מה מצב המנוע/אגזוז/שילדה. זה מה שצריך לעניין אותך, ולא כמה ק"מ עשה האופנוע. בכל אופנוע יכול להיות שגנבו לו לוח שעונים (משום מה קורה הרבה ל GS בזמן האחרון), ואז הוא השיג משומש עם יותר, או פחות, ק"מ. צריך לבדוק מנוע. מבחינת אוברול, עד כמה זאני זוכר זה כל 100 אלף ק"מ, או 150 אלף, את זה צריך לבדוק בספר טיפולים של האופנוע. אתה גם יכול להרים טלפון למוסך, ולשאול את השאלה הכי טיפשית "מתי GS עם 90 אלף צריך לעשות אוברול?". שים לב רק שאוברול זה יחסית הרבה כסף אם אתה מחפש GS שנת 92. בכל אופן את התשובה הזאת תקבל מהמוסך בבדיקה. המחיר טוב. בערך 5 מתחת למכירון, זה לא רע בשבילך.
 

ixmix

New member
אז קיזזת מהמחירון את מחיר האוברול

מחיר אוברול - בוכנות+ שיוף +מחזירי שמן +אטמים +ניקוי קרבורטור +תוספות למיניהן +עבודה מגיע בין 5K ל 7K (מנסיוני - ותקנו אותי אם אני טועה). סה"כ קנית 92, וקיזזת את מחיר האוברול+- (לדעתי תצא במחירון +2או3 אלף). המחיר נשמע טוב - תבדוק טוב טוב למה הוא מוכר - ב 90K ק"מ אתה קרוב לאוברול או שזה מיידי.
 
למעלה