מתי עונה 4? אני יודעת שיש עונות 1-3 ב HOT אבל מה עם עונה 4???? ו 5??? תודה לעונים
S sobieslaw New member 16/5/05 #1 מתי עונה 4? אני יודעת שיש עונות 1-3 ב HOT אבל מה עם עונה 4???? ו 5??? תודה לעונים
R ronre New member 16/5/05 #2 אז ככה.... העונה הרביעית צריכה להגיע בקרוב לערוץ 2. אני צפיתי בה כבר, והיא אחלה. לגבי העונה החמישית והאחרונה- היא עולה לשידור בארה"ב בעוד חודש. יום טוב X
אז ככה.... העונה הרביעית צריכה להגיע בקרוב לערוץ 2. אני צפיתי בה כבר, והיא אחלה. לגבי העונה החמישית והאחרונה- היא עולה לשידור בארה"ב בעוד חודש. יום טוב X
S sobieslaw New member 16/5/05 #3 אבל איך איך ראית אותה? דרך איזה כלי? KAZAA או EMULE? זה חשוב לי כי אני רוצה להוריד אותה גם...!! אנא ממך תאמר לי איך אפשר להוריד אותה. תודה.
אבל איך איך ראית אותה? דרך איזה כלי? KAZAA או EMULE? זה חשוב לי כי אני רוצה להוריד אותה גם...!! אנא ממך תאמר לי איך אפשר להוריד אותה. תודה.
R ronre New member 16/5/05 #4 מצטער. לא יכול לעשות את זה. כללי הפורום מונעים ממני מלומר לך כיצד ניתן להוריד את פרקי הסדרה, למרות שאני באמת בעד להוריד, במקום לצפות בסדרה בערוץ 2 ולהתחרפן מהפרסומות.
מצטער. לא יכול לעשות את זה. כללי הפורום מונעים ממני מלומר לך כיצד ניתן להוריד את פרקי הסדרה, למרות שאני באמת בעד להוריד, במקום לצפות בסדרה בערוץ 2 ולהתחרפן מהפרסומות.