מתי מתקשרים?

שירה 30

New member
מתי מתקשרים?

אני חדשה בעסקי ההכרויות כי הייתי במערכת יחסים ארוכה, אז כיום שאני מתחילה את דרכי בשוק הפנויים פנויות אני לא ממש מבינה איך זה הולך? דוגמא אולי תוכלו לעזור לי הכרתי בחור דרך אתר הכרויות יצאנו פגישה ראשונה היה אחלה, למחר התקשר בצהריים קבענו להפגש בערב נפגשנו אצלו בבית למחרת הוא לא התקשר..
הייתי בטוחה שירד מהסיפור ואז הוא התקשר שוב ביקש אם ארצה להיפגש אצלו לא התאפשר בקיצור טלפונים של יום כן יום לא.. מה זה נראה לכם? אולי מישהו יסביר לי.. אומנם גם אני לא אוהבת שלוחצים אותי..אבל כשאני מעוניינת בקשר אז הייתי מעדיפה לפחות לשוחח פעם ביום .. או אולי פשוט לרדת מהעניין? מה לעשות? איך מבינים אותם ?

כל ניחוש שלי יהיה יריה באפלה

אני חושבת שטיב קשר או רצון להיות בו לא נמדד לפי הזמן שעובר בין שיחה לשיחה, אלא באיך מרגישים בזמן הזה, אולי הוא נורא עסוק, עסוק מכדי להתקשר, אבל חושב עלייך בלי הפסקה? ביום לא, רצית לדבר איתו? למה לא טילפנת אליו?

אלדד26

New member
אהבתי את ה -

"איך מבינים אותם?"... טוב. אני אתעלם מההכללה, ואני אתעלם גם מהשאלה שמכוונת לגברים בלבד, כי הרי ברור שרק אנחנו משחקים והנשים כולן בסדר
בכל מקרה, לעניינך. אני לא חושב שאפשר להסיק מסקנות מכזה מצב. זה תלוי מי הבחור, מהי שגרת חייו, מה הוא חושב עלייך, מה הוא חושב על היחס שלך לשיחות חוזרות ונשנות וכו´. שנית, פספסתי פה משהו... איפה בדיוק שיחות הטלפון שלך אליו? את יודעת, גם את יכולה להתקשר אליו, את לא אמורה/צריכה לשבת בבית ולחכות לטלפונים ממנו. חיזור זה נחמד, אבל אולי הוא בעצם מקבל ממך מסר של "אני לא מתקשרת כי אני לא מעוניינת", ולכן כל ההתנהגות שלו היא "תמוהה" בעינייך? אני לא יודע אם הוא משחק משחקים או לא. יכול להיות. יכול להיות שהוא כן רציני ושאת לא משדרת לו את הדברים שאת רוצה שהוא יבין. אולי את כן משדרת, והוא עדיין לא מבין. לרדת מהעניין? אני מניח שאת מעוניינת לחקור קצת יותר לעומק את מערכת היחסים הזו, אחרת לא היית שואלת מלכתחילה. אם את מעוניינת, ואת תרדי מהעניין רק בגלל שהוא מתקשר אלייך יום כן יום לא, אז... קטונתי. באמת. אני באמת לא מבין למה את לא מתקשרת אליו. או שאולי סתם לא ציינת את זה, ואז אני אשמח לדעת אם את כן מתקשרת, ואיך הוא מגיב לטלפונים שלך.

ליאן.

New member
לא חייבים לדבר בטלפון כל יום

ולא כולם אוהבים שיחות טלפוניות יומיומיות.. מה גם שלא לכולם יש זמן לדבר כל יום.. כך שלגבי ההעדפה האישית שלך - תצטרכי לפנות אליו ואליו בלבד. לגבי "איך מבינים אותם ?" טוב, אז האמת היא שאותך אני לא מבינה.. את טוענת שאת רוצה לשוחח איתו כל יום.. ואת לא מתקשרת כלל. מה גם שאת רוצה לשוחח איתו כל יום, אבל .. על מה אתם מדברים ? מדוע את לא אומרת לו את הדברים שאת מציגה לנו ? ואולי הוא לא רוצה ללחוץ אותך, ולכן לא מתקשר כל יום ? דברי איתו, לא איתי..

neuron

New member
תוותרי, פשוט תוותרי...

... אי אפשר להבין אותם- הגברים האלו... אי אפשר לסמוך עליהם בכלום. ממש לא יודעים איך לנהל קשר. נו באמת, ועוד בת 30! מה הסיפור?! מתקמצנת על שיחת טלפון?!
פוחדת לשבור ציפורן תוך כדי תהליך החיוג?!
...או שאולי זה לא מכבודך להראות לגבר אותו את רוצה שאכן אותו את רוצה???

yam29

New member
נו באמת?../images/Emo35.gif

איך אפשר לצפות מאנשים שעוד לא ממש מכירים להתקשר אחד לשני כל יום. מה יש להגיד? מה יש לחדש? לדעתי זה די מעיק כי עוד אין הרבה דברים משותפים ומנסים למצוץ מהאצבע כל מיני נושאים.... לדעתי לאט לאט יש לבנות את הקשר ואת החויות המשותפות והשיחות יהיו אינטנסיביות יותר. בקיצור סבלנות אחותי סבלנות... אם הקשר נועד להיות אז הוא יהיה ... ב ה צ ל ח ה

למעלה