מתי?!??!מתי??! מישהו יודע מתי ההופעה הכי קרובה של שוטי????ואיפה.? איפה אני יכולה לברר?
מ מ ר ו ש ק ה New member 25/8/04 #1 מתי?!??!מתי??! מישהו יודע מתי ההופעה הכי קרובה של שוטי????ואיפה.? איפה אני יכולה לברר?
H Holy Man New member 25/8/04 #2 היום היה... חחח היה היום אבל זה כבר לא יעזור לך יש ביום חמישי הקרוב ה 28.8 בחוץ אכזיב עם אני לא טועה
מ מואשמת באחזקת סמים New member 25/8/04 #5 לא;!! היא באכזיב! אל תקשיבו לשיר! שיר ! מה את מטעה אותם? ההופעה ביום שבת זה בפרדס חנה ביום חמישי זה באאכזיב
לא;!! היא באכזיב! אל תקשיבו לשיר! שיר ! מה את מטעה אותם? ההופעה ביום שבת זה בפרדס חנה ביום חמישי זה באאכזיב
מ מואשמת באחזקת סמים New member 25/8/04 #7 נו ותחשבי מה זה ה-28!!!!!!!!!!!! ה-28 זה יום שבת מטומטמת! > אל תתווכחי איתי!! ה-26 זה חמישי!!!!!! גררררררררררררררר הבאת לי ת'קריז
נו ותחשבי מה זה ה-28!!!!!!!!!!!! ה-28 זה יום שבת מטומטמת! > אל תתווכחי איתי!! ה-26 זה חמישי!!!!!! גררררררררררררררר הבאת לי ת'קריז
N nawa New member 25/8/04 #3 הופעות קורבות 26/08 יום חמישי בבננה ביץ' באכזיב 28/08 יום שבת בפאב 4X4 בפרדס חנה