מתי משתמשים ב Response.Write ?

cz560

New member
מתי משתמשים ב Response.Write ?

כשאני רוצה להעביר סקריפט לצד הלקוח, אני משתמש ב Page.RegisterClientSriptBlock (שם קצרצר), אך גם Response.Write תעשה את העבודה. מה ההבדל בינהם ? מתי להשתמש בכל אחד ?

gilad g

New member
...

Response.Write יכתוב לך את מה שרצית לכתוב בתחילתו של הדף (עוד לפני התגית <html>), אם הוא ב-OnLoad או ב-OnInit, או בכל אירוע שמתרחש לפני OnRender. RCSB יכתוב לך את מה שרצית לכתוב אחרי התגית <form>, אם אני לא טועה

gilad g

New member
תיקון

Response.Write יכתוב לך את מה שרצית לכתוב בתחילתו של הדף (עוד לפני התגית <html>), אם הוא ב-OnLoad או ב-OnInit, או בכל אירוע שמתרחש לפני OnRender. RCSB יכתוב לך את מה שרצית לכתוב אחרי התגית <form>, אם אני לא טועה

nattygur

New member
עוד דבר

RegisterClientSriptBlock מגיע עם מנגנון מובנה אשר מאפשר לך להוסיף מזהה לקובף שיורד לתחנה ולבדוק אם הקובץ כבר נשלח לתחנה.

cz560

New member
אתה מתכוון לפרמט הראשון ש

RCSB מקבל ? ם כן, זה מזהה לסקריפט, ע"מ לבדוק אם הוא כבר נשלח, לא לקובץ...

cz560

New member
זה הבדל סמנטי...

לא ממש קריטי היכן הוא דוחף את הסקריפט... 1. האם יש עוד הבדלים בין שניים ,פרט למיקום, ופרט למה שנתי הזכיר ? 2. ובאופן כללי, מתי אני אשתמש ב Response.Write ומתי ב RCSB ? תודה.

cz560

New member
ענית חצי תשובה ../images/Emo13.gif

OK, עדיף RCSB על Response.Write, אבל אני שואל בעצם מדוע

yuval k

New member
זה מודל העבודה...

כשאתה עושה Response.Write, הרעיון הוא לכתוב טקסט כלשהו (טקסט מהמסמך, או סתם קוד) לתוך המסמך. ב-ASP.net, המודל עובד בצורה שונה. את המסמך אתה כותב בנפרד מהקוד, ורק ממלא לתוך תבנית, בעצם... לכן, כדי להכניס למסמך קטע מסוג Script, אתה משתמש בפונקציה ייעודית - RCSB - עבור כך, וכך גם יש לך אינדיקציה אם הוא הוכנס כבר למסמך.

למעלה