מתי משבר גיל ה40 חולף ? . . .
ז זיקן New member מנהל 29/3/15 #5 אם הוא התכוון לתופעות גיל המעבר אצל נשים אז כן. אבל הוא ציין "משבר" וזה לא בדיוק משבר זה הרבה יותר גרוע.
אם הוא התכוון לתופעות גיל המעבר אצל נשים אז כן. אבל הוא ציין "משבר" וזה לא בדיוק משבר זה הרבה יותר גרוע.
O oops did it again New member 29/3/15 #6 כל עוד לא הוכח אחרת גם אתה יכול להיות אישה זיקן. אני גם יכולה להיות מרי פופינס. הכול אפשרי.
ז זיקן New member מנהל 29/3/15 #7 אני לא. יש הרבה פה ובעוד פורומים שראו אותי ואף ניפגשנו. תישאלי את החברה שלך מנהלת פורום "ציפורים" גם היא ניפגשה איתי. חובת ההוכחה עלייך לא עלי.
אני לא. יש הרבה פה ובעוד פורומים שראו אותי ואף ניפגשנו. תישאלי את החברה שלך מנהלת פורום "ציפורים" גם היא ניפגשה איתי. חובת ההוכחה עלייך לא עלי.
P puma141 New member 30/3/15 #13 חחחח היית מת! נו...ספר מה הקטע שלך? *למרות שנראה שאתה במשבר מתמשך........* תנחומיי הכנים ברבוע.. מה..................? יובלות שלא הקלדתי לכיוונך...
חחחח היית מת! נו...ספר מה הקטע שלך? *למרות שנראה שאתה במשבר מתמשך........* תנחומיי הכנים ברבוע.. מה..................? יובלות שלא הקלדתי לכיוונך...
P puma141 New member 30/3/15 #16 וואלה, זה נכון... צריך להתנחם בעובדה שזה עדיין כלא...סגור. ולחשוב שיש כאן אנשים שטוענים שזה יעשה לנו רע-אם נכניס מי שכיהן כראש ממשלה, לכלא... טיפשים ברמות אחרות..
וואלה, זה נכון... צריך להתנחם בעובדה שזה עדיין כלא...סגור. ולחשוב שיש כאן אנשים שטוענים שזה יעשה לנו רע-אם נכניס מי שכיהן כראש ממשלה, לכלא... טיפשים ברמות אחרות..
P puma141 New member 30/3/15 #10 זיקן אני רושמת אותך לעונה הבאה של השרדות. סבבה? אל תכתוב הרבה- תשמור אנרגיה לעונה... בהצלחה מראש כפרה..... *יש לי תחושה טובה*
זיקן אני רושמת אותך לעונה הבאה של השרדות. סבבה? אל תכתוב הרבה- תשמור אנרגיה לעונה... בהצלחה מראש כפרה..... *יש לי תחושה טובה*
א איפשהו באמצע New member 7/4/15 #17 בשביל זה יש אנשים עם הכשרה אחת שאשכרה יודעת למצוץ תוציא אותך מכל משבר בשבריר שניה