מתי מפסיק הדמום מהלידה לגמרי????????
1 1טלטלים New member 16/5/05 #2 מאוד אינדיווידואלי רק לדוגמה ,אני אחרי קיסרי דיממתי עד 8 שבועות ,אם דימום מתחזק ולא נחלש עם הזמן וכל זה מלווה בכאבים יש לפנות לגורם רפואי.אני מתארת לעצמי שאם היית שואלת רופא נשים בטח היית מקבלת תשובה יותר מפורטת. אמא של טל
מאוד אינדיווידואלי רק לדוגמה ,אני אחרי קיסרי דיממתי עד 8 שבועות ,אם דימום מתחזק ולא נחלש עם הזמן וכל זה מלווה בכאבים יש לפנות לגורם רפואי.אני מתארת לעצמי שאם היית שואלת רופא נשים בטח היית מקבלת תשובה יותר מפורטת. אמא של טל
1 1טלטלים New member 18/5/05 #6 כן ,גם 8 שבועות שוב זה מאוד אינדיווידואלי ואורך הדימום משתנה בין אשה לשאה,הבנתי שדימום ארוך יותר מופיע לאחר ניתוח קיסרי... אמא של טל
כן ,גם 8 שבועות שוב זה מאוד אינדיווידואלי ואורך הדימום משתנה בין אשה לשאה,הבנתי שדימום ארוך יותר מופיע לאחר ניתוח קיסרי... אמא של טל
S smintzer New member 22/5/05 #11 ואני שמעתי שזה הפוך שאצל נשים שעברו קיסרי הדימום הוא קצר יותר. בכול מקרה גם מלידה ללידה משתנה זמן הדימום...
ואני שמעתי שזה הפוך שאצל נשים שעברו קיסרי הדימום הוא קצר יותר. בכול מקרה גם מלידה ללידה משתנה זמן הדימום...
ק קיילי17 New member 19/5/05 #9 6 שבועות בדיו'ק אבל עשיתי אולטרא סאונד והטכנאית אמרה שנצפה נוזל ברחם ובצואר הרחם וזה נשמע לי משהוא ארוך. האם זה נכון??
6 שבועות בדיו'ק אבל עשיתי אולטרא סאונד והטכנאית אמרה שנצפה נוזל ברחם ובצואר הרחם וזה נשמע לי משהוא ארוך. האם זה נכון??
1 1טלטלים New member 20/5/05 #10 אם הנושא מדאיג אותך אולי יהיה עדיף לפנות לרופא נשים ולשאול אותו. אמא של טל