מתי מספרים?

קונרד

New member
מתי מספרים?

שאלה שעלתה בהקשר של החבר האחרון שלי. מתי מספרים לבני זוגנו על התמכרות שאנחנו מתמודדים איתה? פגישה הראשונה? (נעים מאד, שמלה יפה, ואגב אני נחמן ואני נקי מאלכוהול כבר 784 יום?) ואולי לפני שנכנסים למיטה? (אוי כמה אתה סקסי, ואגב אני , בגמילה מקוקאין?) ואולי פשוט כשזה עולה? (כלומר אף פעם?) ובאותו הקשר, מתי לספר לבן הזוג על טראומות עבר, על קשיים אישיים, על תרופות פסיכיאטריות?

tiger

New member
קונרד בבקשה....

על היתמכרות את לא חייבת דין וחשבון לאיש. תספרי כשבא לך ואם לא בא לך גם טוב. לא נימאס לך כבר בכל הודעה להזכיר את החבר לשעבר שלך? זה מתחיל להישמע לא טוב. מקווה שאני לא פוגע בך כשאני אומר את זה אבל...זה כבר צורם. t

tiger

New member
נשמה אני מקווה שזה ברור לך שלי אין

שום כוונה ניסתרת לעשות לך רע.להיפך.ביגלל שאת חשובה לנו זה ככה.תאמיני לי שהדבר האחרון שאני רוצה זה ליפגוע בך.רק ביגלל שאת חשובה לי/לנו אני מרשה לעצמי להגיד לך את זה כי ה"נושא" הזה הישתלת על ההודעות בפורום הזה ובכלל וזה מתחיל לא להיראות טוב...זה מתחיל להראות חולני.אנחנו מבינים שהיה לך קשה וכל זה אבל עברו כבר חודשים מאז,את רוצה שזה יגמר או שאת רוצה שזה יגמר לא טוב?כי ככה אני יגיד לך בכנות זה ניראה כאילו זה לא בדרך להיגמר טוב...חבל לי,חבל לי נורא,אנחנו רואים אותך סובלת ואין כבר מה להגיד.אמרנו הכל .ביי נשמה תרגישי טוב אינשאללה מהר . t

tiger

New member
קונרד אני קורא אותך לסדר...

את לו מתחילה עכשיו להיפגע לי.לא מימני.אני בסך הכל רוצה בטובתך אני מקווה שזה הכי ברור לך.אני הייתי שמח ואני תמיד שמח אם מישהוא מהחברים שלי מעיר לי על מה שלא בסדר אצלי ואו בהודעות שלי ואת יודעת את זה.אם משהוא נכון ואמיתי אז בישביל זה יש חברים.מי שלא חבר שלך יכול ליראות אותך עושה משהוא אידיוטי המון זמן (אני לא אומר שעשית משהוא אידיוטי חס וחלילה זו דוגמא-אני חוזר רק דוגמא)ולא להעיר לך במיקרה הטוב או ליצחוק עליך במיקרה הפחות טוב.אני לא רוצה שיצחקו על חברים וחברות שלי,את המעט שכבר יש לי.אני היערתי לך חמש דקות ליפני שזה הפך ליהיות המצב.אני חושב שאת לא צריכה להודות לי(קשכה מעירה לי כל הזמן על דברים כאלה ואחרים ואני רב איתה אבל בסופו של דבר-אנשים אחרים תמיד יראו יותר טוב מאיתנו דברים כאלה מה לעשות-היא תמיד צודקת בסוף)אבל בטח ובטח שלא להיפגע מימני. אם ניפגעת אז אני מיתנצל,אני על ארבע,אני זוחל על הריצפה ומבקש מחילה ,הכל רק את תמשיכי על ה"נעלבתי" הזה,אני לא עומד בזה.תביני זה רק מאהבה.אם זאת היתה מישהוא אחר אז על הז.. של הז.. של הז.. שלי (זה בכל זאת הפורום שלי חיחיחי) יאללה תחזרי הביתה ,גם ככה יש כאן שני אנשים אז את רוצה גם ללכת לי (את יודעת שאמרתי את זה סתם נכון?-שמעתי אותך) t

ramshay

New member
סודות קטנים גדלים בחושך

כל שטות קטנה שתשמר בסוד עלולה לגדול לסוד גדול כי ממשיכים בשקרים גדולים כדי לכסות על השקרים הקטנים, זה מנסיון כמכור שחי שנים על מניפולציות ושקרים. אין זמן נכון לספר, זה עניין אישי לגמרי. אבל כדאי מתישהו לספר כדי שבן הזוג לא ישמע את הסיפור מצד שלישי ואז העסק הופך למסובך יותר. תאמיני לי, האמת משחררת.

יאיר5

New member
קונרד נראה לי שמספרים מתי שמרגישים

שהשותף שותפה כבר קרובים ואפשר לסמוך עליהם. אי אפשר לספר דברים כאלה "כבדים" לאדם שרק היכרת למה ישר הם יברחו כשמכירים קצת יותר טוב זה יותר פשוט יש כאלה שישמעו דברים כאלה וישר יברחו ויש כאלה שיתמודדו ויעזרו.אם הם ברחו מי צריך אותם בכלל אם הם נשארו אפשר לסמוך עליהם לא כל אחד אחת מוכנה לחיות עם מכור לשעבר בין אם זה אלכוהול או סמים או איזה בעיה פסכיטרית. אני בדעה שחייב לספר באיזה שהוא שלב תתארי לך שהבן זוג ידע ממקום אחר מה עברת הוא ירגיש מרומה שאת אתה לא כנה וזה סתם סיבה לצרה. בקיצור מי שלא יכול לעמוד בזה(בבעית ההתמכרות שלך)לא שוה להיות איתו בכלל!!!

למעלה