מתי מחליפים רופא?

• פותח הנושא PIZB
  • פורסם בתאריך

PIZB

New member
מתי מחליפים רופא?

הי,

היום התבשרתי שגם הסיבוב הנוכחי לא הצליח.

זהו הסיבוב החמישי כאשר מתוכו שלושה טיפולים הסתיימו בהחזרת עוברים ושני טיפולים לא הביאו להפריית עוברים. אף אחד מהטיפולים לא הסתיים בהיריון ואף טיפול לא הניב מוקפאים.

אני לא מטופלת באופן פרטי אלא באחד מבתי החולים במחלקת IVF - המחלקה מאוד נעימה ולא צפופה - אין הרבה מטופלות ושני רופאים בכירים שמטפלים בכל המטופלות. אני מרגישה שהצוות אחלה ושבאמת מנסים הכל אבל אולי משנה מקום משנה מזל?

אשמח לשמוע את דעתכם - האם כדאי לעבור רופא? לקבל חוות דעת נוספת? כדאי לעבור לטיפול במקום אחר?

אשמח לדעת גם כמה סיבובי טיפול נחשבים הרבה - חמישה זה כבר הרבה?

אני סובלת מרזרבה שחלתית נמוכה - מי מומלץ לטיפול בתחום זה?

תודה רבה וגמר חתימה טובה לכולן!

acka

New member
מעברים

אני חושבת שזו שאלה מורכבת ואישית.
האם את מרגישה שהטיפול מתייחס אלייך ולנתונים שלך? שכל פעם משנים בהתאם לטיפול קודם ומנסים לשפר?
את מרגישה שיש להם מה להציע לך להמשך?
אני הייתי מתחילה בללכת לבר -חוה או מישהו בסגנונו ליעוץ חד פעמי.
תראי האם את מתחברת, האם יש רעיונות מעניינים ואז תחליטי.
אולי תוכלי גם לקחת את הרעיונות הללו ולהציע במחלקה שלך.

גם ממליצה על בר חוה, החיסרון הוא שהתורים ארוכים

אבל אפשר לנסות ללחוץ על הפקידות שלו. במקרים של רזרבה נמוכה או גיל מאוחר הן משתדלות להקדים.
&nbsp
לא רוצה חלילה להלחיץ, אבל קחי בחשבון שבחלק מהקופות אחרי מספר טיפולים ללא החזרה יכולים לעשות בעיה במימון הטיפול. אז זה עוד יותר קריטי להיות אצל רופא שמומחה ברזרבה נמוכה.. בר חוה הוא לא היחיד. יש עוד רופאים (אין לי המלצה ספציפית).
&nbsp
לגבי האם 5 סבבים זה הרבה.. כשהתחלנו ivf אמרו לנו שבממוצע צריך 4 סבבים. לא יודעת אם זה נכון.
האם ניסו לעשות לך סבב על בסיס טבעי? כלומר לשאוב את הזקיקים שיש טבעי ללא הורמונים?
מה האיכות של הביציות ששאבו?
בהצלחה יקירה

PIZB

New member
סליחה על התגובה המאוחרת

הי,
אחרי חשיבה רבה ובדיקה הבנתי שהתפספסו אצלי הרבה דברים - יש לי תת פעילות של בלוטת התריס אשר נדרשת להיות ברמה מסוימת לפני החזרה והדבר אף פעם לא נבדק לפני ההחזרות.. הייתי בהתייעצות אצל האנדוקינולוג שלי שאמר שהערכים של הבלוטה שלי בכלל לא תקינים להיריון... אני פשוט מבואסת שזה מעולם לא נבדק ביחידה שטופלתי בה ומסתבר שהעוברים שלי גם לא היו איכותיים כל כך ומעולם לא אמרו לי את זה..
התגליות האלו גרמו לי לאבד אמון ביחידה שלי ולכן החלטתי לעזוב.
&nbsp
הבנתי שכדאי לי לעבור לאיזור המרכז - קיבלתי המלצות על זיידמן, ארובייטו ובר חווה. אמרו לי שמשיח לא כל כך מומלץ...
הבעיה היא שהתור שלי אצל בר חווה הוא רק בסוף פברואר ואצלי הזמן די משחק תפקיד בטיפול.
מישהי יכולה להמליץ על מישהו מהרופאים שציינתי?
&nbsp
תודה רבה!!

בלונזית

New member
מעבר

אצלי משבר, של אי הפריות הוביל למעבר. בתור התחלה הלכתי לייעוץ אצל 3 רופאים. מרפאת פוריות בקופה, אצל ויסמן המרפאת פוריות פרטית (אז לא עלה) ואצל בר חוה. התחברתי אליו ואל טון דיבורו ולהצעות שהעלה בניגוד לאחרים שרק העלו קשיים, אך בלי פתרונות. זה עניין של תחושה אישית ואני פשוט ידעתי שאני חייבת שינוי והתלה חדשה

אצל בר חווה ניתן להזמין תור לשאר הרופאים במרפאה וזה מוקדם

זה מהיר יותר.
ממילא, בהמלך הטיפולים, הבעיות מופנות אליו.

PIZB

New member
לצערי התור שלי אצל בר חווה רק בסוף פברואר...

קיבלתי גם המלצות על זיידמן ועל אורבייטו - מכירה?

למעלה