מתי מחליפים סקר ?
7 7FANTA SHOKATA 7 New member 30/4/05 #2 יש לי רעיון אני לא יודעת אם הוא היה איזה שפגאטים יש לכם ? רק בנים בנות ימין בנות שמאל את כולם !
B ballet20 New member 30/4/05 #7 לי יש בנות ימין ושמאל אבל זה בא לי רק לעת זקנה (אחרי גיל 20) אנשים יש תקווה!!!!!
N netushit New member 2/5/05 #20 לא יאומןןן יש לי גם בניםםם מלאאא!! אתמול הצללחתי בסטודיו ושוב היום ניסיתי והצלחתי זהוו יש לי בנים סופית!
לא יאומןןן יש לי גם בניםםם מלאאא!! אתמול הצללחתי בסטודיו ושוב היום ניסיתי והצלחתי זהוו יש לי בנים סופית!
7 7FANTA SHOKATA 7 New member 1/5/05 #14 חח ת'אמת גם לי כהה זה כזה מציק ... רק אם מישהו ישב עלי יהיה לי עד הסוף שפוט אני לא יכולה ללחוץ על עצמי . חיחי אבל אני קוראת לזה שכבר "יש" לי שפגאט
חח ת'אמת גם לי כהה זה כזה מציק ... רק אם מישהו ישב עלי יהיה לי עד הסוף שפוט אני לא יכולה ללחוץ על עצמי . חיחי אבל אני קוראת לזה שכבר "יש" לי שפגאט
ג גברת פלפלת מתגלגלת1 New member 2/5/05 #17 אממ.. יש לי בנות בימין ובנים כמעט מלא..... זו לא הייתה אפשרות...חח
7 7FANTA SHOKATA 7 New member 30/4/05 #9 לי יש הכל ../images/Emo9.gif בימין התיישבתי אחרי . איזה 4 ימים איך שהגעתי לג'אז שמאל אחרי חודש ובנים אממ אחרי חצי נה או יותר חח לא זוכרת (אני כמעט שנתיים בג'אז) מאמנת שלי אומרת יש לי את הגמישות מהטבע .
לי יש הכל ../images/Emo9.gif בימין התיישבתי אחרי . איזה 4 ימים איך שהגעתי לג'אז שמאל אחרי חודש ובנים אממ אחרי חצי נה או יותר חח לא זוכרת (אני כמעט שנתיים בג'אז) מאמנת שלי אומרת יש לי את הגמישות מהטבע .
7 7FANTA SHOKATA 7 New member 30/4/05 #10 אז צריך לעשות אחרת את הסקר ... כאלו שיהיו כל האפשריות ... (אם אתם כמובן מסכימים לסקר) ונראה את כמה אנשים בפורום גמישים
אז צריך לעשות אחרת את הסקר ... כאלו שיהיו כל האפשריות ... (אם אתם כמובן מסכימים לסקר) ונראה את כמה אנשים בפורום גמישים