מתי מחליפים סקר?

afon

New member
אני שואל את השאלה הזאת

כבר שנים!!! לדעתי המנהל שלנו לא ממש מנהל! הוא בקושי מדבר ואני בספק אם הוא קורא את הפורום. גם אין הוספה של מאמרים ושיפוץ הפורום.

afon

New member
אה וכמובן אין חסימות למרות...

שהיו כמה וכמה מקרים שבהם הדבר היה נחוץ.

dean4

New member
ואפשר גם..

שמנהל הפורום ימנה לו עוד מנהלים (כמו בפורום 'חופש' לדוגמא).

גאיוס

New member
בודהה אפון ודין- יקירי,

גישתי בפורום- מקסימום חופש. אני (תפוז) מספקים לכם במת דיונים. אם מישהו רוצה משהו ברמה של אירגון הפורום - שיגיד. מצגת הפתיחה והקישורים- שלכם ולעיצובכם. מחיקות- לפי המלצתכם כפוף לביקורת נוספת שלי. אינני רוצה לסדר בשלשות אתאיסטים מרדניים.......

afon

New member
אז.......

אתה יכול לפחות לשנות סקר? ואם אתה צריך שאלה לסקר אין לי בעיה לעזור יש מיליונים!

גאיוס

New member
אין לי כוונה לשנות את הסקר.

זהו מדד מצטבר מעניין המזהה ( מקווה לזהות) את הנכנסים לפורום. אחד המימצאים המעניינים הוא ציבור דתי שקט העונה לסקר וקורא בשתיקה את הפורום.

גאיוס

New member
בפורום טעון רגשית כמו זה

צריך להזהר מלנקוט עמדה בוטה עמדה קיצונית של מנהל הפורום תבריח משתתפים שדעתם מנוגדת. אז ישאר הקונצנזוס- מרשם בדוק לשיעמום.

senior boudha

New member
אז אתה פשוט שותק ולא מזיז אצבע לפור

ום שאתה מנהל? הגישה שלך מזעזעת...

גאיוס

New member
אתה מחפש מורה רוחני?

רס"ר ? רבי? מנחה שעשועונים? שופט? חפש בפורום אחר. הפורום הזה מתנהל בדרכי- ואתה מוזמן להשתתף.

neko

New member
../images/Emo127.gif אני דווקא אוהב את הגישה. הפורום

הזה ממילא מתנהל כבימה ודורש מינימום התערבות. (חוצמזה, תמיד האמנתי בניהול פאסיבי...
)

איצ'י ני סן שי גואו רוקו שיצ'י הצ'י

קו ג'ואו ביר קי אוץ' דורט בש אלטי ידי סקיז דקיז און ויינס דו טריס קטורי פיינקי ששי ספטיניה אשטוניה דביניה דיישימט לדעתי הפורום קצת התקלקל לאחרונה באשמת המשתתפים הוותיקים היורדים לרמתם של פרחחים דתיים. אני מתגעגע לדתיים המנומסים שהיו כאן קודם. יש לי גם חשד (כזה אני חשדן), שגוף מכוון מסויים החליט לשנות את הטקטיקה שלו, ולהציף את הפורום הרציני שאינו לרוחו בחוליגנים שיורידו את רמתו. ונדמה לי שהם מצליחים לסחוף למדמנה הזאת את החבר'ה הרציניים. אולי אני טועה.

L7

New member
לפורום תקופות והקטליזטור הוא הדתי

התורן. התקפותיו\ השקפותיו משפיעים על רמת וסגנון התשובות וגם המשתתפים. IQ150 לימד אותנו על הדתיות האינפנטילית. ומשך אש אלימה .

L7

New member
אולי- אבל כוונתו לנצח לא ולא לזכות

בבוז למרות שאין לדעת כיצד העניין מצטייר מנקודת מבטו.

senior boudha

New member
לא

לא לא לא לאאני פשוט מחפש מנהל פעיל שישתתף בפורום ויעדכן דברים כמו הסקר,למשל,שעומדים פה כבר כמה חודשים ואף אחד לא מצביע בהם יותר! זה המינימום של המינימום!זה נראה כאילו שאתה בשביתה או משהו!

L7

New member
בדף האישי שלך כתבת בצדק בסעיף

תחביב: לקטר לקטר לקטר

למעלה