מתי מוציאים ויזה?

oscarnotwild

New member
מתי מוציאים ויזה?

ובכן, אני בדרך לסטנפורד!
או ככה לפחות חשבתי כשהודעתי להם שאני מקבל את ה - admission offer שלהם. הייתי בטוח שבשלב הזה המחלקה כבר תדריך אותי במה שצריך לעשות - אבל בינתיים דממת אלחוט. אני אמור להיות מודאג? הם יצרו איתי קשר כדי להסביר לי מה הפרוצדורות או שהם שכחו אותי ואני אמור להזכיר להם שאני קיים?

תודה לבעלי הניסיון

Philip Jr

New member
קיבלת admission package?

כלומר חבילה בדואר עם מכתב הקבלה הרשמי ופרטים על תהליך ההגעה? זה נהוג ברוב המוסדות, מתאר שגם שם.. אם לא אני חושב שזה בהחלט סביר ליצור קשר עם המזכירות ולברר בנחמדות ובנימוס מה הצעד הבא..

dixieflatline

New member
הי, ניפגש שם

היית אמור לקבל מהם הוראות, אבל אם לא - צור קשר עם מזכירת המחלקה ועם ה-graduate admissions office. פרטים נוספים על איפה להתחיל נמצאים ב-new graduate student checklist. בגדול, השלבים הקרובים:
- הגשת מסמכים למשרד הקבלה ע"מ לקבל את טפסי הויזה
- לעבור על רשימת הדרישות לצורכי ביטוח בריאות
- להעלות תמונה
- להיכנס להגרלת ה-Housing (שאני מקווה שכבר עשית, מכיוון שהסיבוב הראשון כבר עבר)

אם יש עוד שאלות, אשמח לעזור. בהצלחה!

oscarnotwild

New member
היי

אכן - לא קיבלתי מהם כלום. להגרלת ה - housing נכנסתי כי זה הופיע עוד ב - admission offer (אבל זה לא עזר לי כי לא קיבלתי הקצאה ואני אגיש שוב בסיבוב הבא)

באיזו מחלקה אתה?

בכל מקרה תודה לך ולפיליפ

dixieflatline

New member
לא קיבלת הקצאה?

למיטב הבנתי, כל עוד סימנת שאתה מוכן לגור בכל מקום שמתאים, בשנה הראשונה הדיור הוא מובטח. איזה אפשרויות בחרת? הוא לא הקצה לך אף דיור, או פשוט לא את מה שרצית?

אני (אהיה) במחלקה לפסיכולוגיה, ואתה?

oscarnotwild

New member
בירוקרטיה מצחיקה

אני ממדעי המחשב

התקשרתי למשרד של ההאוסינג וקיבלתי מהם את המידע הבא (בשיא הרצינות):
1) כמו שהמחלקה אמרה לנו, לכל ה - incoming grad students מובטחת הקצאת דיור
2) אני אחד מ - 60 ומשהו incoming grad students שלא זכו בהגרלה הראשונה. מאחר וכרגע אין מקומות פנויים, לא כולנו נוכל לקבל הקצאת דיור.

אחרי כמה דקות שיחה גם המזכירה ראתה את הסתירה שבין שתי ההצהרות האלה ואמרה שהיא תבדוק ותחזור אלי

dixieflatline

New member
למיטב הבנתי

סטודנטים שלא קיבלו הקצאות בדיור של סטנפורד מקבלים הקצאה בדיור Off-campus במחיר זהה. אבל אליה וקוץ בה, בהקצאות לדיור Off-campus אין אפשרות לחידוש אוטומטי. אפקטיבית זה אומר שלאחר שנה אתה צריך להשתתף שוב בהגרלה (עם עדיפות, אבל בלי דיור מובטח) או למצוא דירה בעצמך.

Philip Jr

New member
יש! עוד פסיכולוג מצטרף לכוחות הפורום!

possum2

New member
לדעתי, אם אתה מחזיק מעצמך פסיכולוג רציני, אתה

צריך להתחיל לענות לרוב הפוסטים ב״אהמממ״ עמוק וישנוני, ואחת לכמה זמן לכתוב ״טוב, נגמר לנו הזמן, נפגש בשבוע הבא״ (ואז לכבות על זה $300).

Philip Jr

New member
זה נכון!

אבל רק לפרוטוקול - אני לא מתעד להיות פסיכולוג קליני, אני לגמרי בצד
של המחקר.. כן הייתי רוצה ספה טובה במשרד העתידי שלי, וכן הייתי רוצה לעשן סיגרים ולהרהר על עבודתי

למעלה