מתי מארגנים צ´ט? לפי דעתי אפשר יום שני 11 וחצי מה אתם אומרים?
ש שרון גלר New member 26/8/01 #4 אפשר להעביר את זה ל 12. אם אתם מעדיפים אז לי אין בעיה. מחכה לתגובות.
ח חיפושיט New member 26/8/01 #6 סבבה, אגב טי ויי אתה גם תהייה? ומה עם לילה לבן חומצה שורפת וכול השאר?.... >את שניקו אני אגרור, לא לדאוג<
סבבה, אגב טי ויי אתה גם תהייה? ומה עם לילה לבן חומצה שורפת וכול השאר?.... >את שניקו אני אגרור, לא לדאוג<
G ~*~gaL New member 26/8/01 #7 ו.. ממ.. באיזה חדר? טלוויזיה או בחדר כללי עם הרבה אנשים כמו 20 פלוס וכדומה?
ח חיפושיט New member 26/8/01 #8 המממ עדיף בחדר פרטי כי 20 פלוס וכדומה המוניים ומפגרים מדי רוב הזמן, בואו נכנס לאיזה חדר פרטי נגיד : TV או שאפשר לצ´ט טלויזייה הזה, רק שאצלי אין אותיות כשאני נכנסת דרכו אלא סימני שאלה מפגרים כאלה.... אז נראה
המממ עדיף בחדר פרטי כי 20 פלוס וכדומה המוניים ומפגרים מדי רוב הזמן, בואו נכנס לאיזה חדר פרטי נגיד : TV או שאפשר לצ´ט טלויזייה הזה, רק שאצלי אין אותיות כשאני נכנסת דרכו אלא סימני שאלה מפגרים כאלה.... אז נראה
ח חיפושיט New member 27/8/01 #10 נו אז קבעתם?... אני בצ´ט בכל מקרה בסביבות 12 או אחד עשרה וחצי, אם כן אז תכתבו לי ותציינו חדר כלשהו, טוף?
נו אז קבעתם?... אני בצ´ט בכל מקרה בסביבות 12 או אחד עשרה וחצי, אם כן אז תכתבו לי ותציינו חדר כלשהו, טוף?
G ~*~gaL New member 27/8/01 #11 ממממ אני מעדיפה 12 ככה.. כי אז אם אני אקליט, אז אני אקליט רק משמרת ולא את מה שלפני כי אין לי ממש מקום להכל. חדר תגידו לי אתם.....
ממממ אני מעדיפה 12 ככה.. כי אז אם אני אקליט, אז אני אקליט רק משמרת ולא את מה שלפני כי אין לי ממש מקום להכל. חדר תגידו לי אתם.....
G ~*~gaL New member 28/8/01 #14 טוב. אני אולי אאחר קצת אני נכנסת עכשיו טיפה, ומקסימום אני עוד מעט יוצאת וחוזרת אח"כ