מתי למכור קטנוע

מתי למכור קטנוע

חברים, מתי הזמן המומלץ למכור קטנוע 125? והאם השיקול היחיד הוא הקילומטרז'? (בהנחה שאתה צפוי לקנות דגם דומה אם תמכור).

כלל האצבע שלי

ודגש על שלי 1- מתחילות תקלות קטנות שלא נגמרות 2- קלומטרז מתחיל להיות גבוהה מידי ויקשה על המכירה בעתיד 3- עברו 3 שנים מאז שרכשתי אותו 4- המאפרה התמלאה
גילו נאות מעולם לא היה לי קטנוע אבל ניראה לי שזה לא ממש שונה בין כלי הרכב למעט שלקטנוע/אופנוע אין מאפרה

M O R M

New member
קטנועים ואופנועים מוכרים בקיץ וקונים בחורף.

זה כלל האצבע הראשי. השאר כמו מספר ידיים , ק"מ , מצב הקטנוע המכאני וכדומה פחות חשוב - לכל סיר המכסה שלו. אבל הכלל הראשי הוא מכור בקיץ קנה בחורף תמיד תופש. בהצלחה.

ככה

אם אני אקנה בחורף ואמכור בקיץ, זה אומר שאני אהיה חצי שנה בלי קטנוע! מה לגבי קילומטראז?

M O R M

New member
מה אני מבין בקטנועים של 125....

רק התיחסתי לעניין כללי של קניה ומכירה. מעולם לא החזקתי כלי 125 (אולי הכי דומה היה לי טוסטוס זק"ש 50 כסעמ"אק בשנות ה- 70 של המאה הקודמת.... אני דווקא חשבתי על אחזקת 2 כלים בתקופת החפיפה. לדוגמא קונה בפברואר ביום גשם חורפי קר ורטוב ומוכר ביום אביבי שימשי של לקראת פסח באביב....

h a j b i

New member

אני גם חושב שזה דבר נכון לקנות כשמוצאים מציאה גם אם האופנוע הנוכחי עדיין לא נמכר (בנחה שיש אפשרות כלכלית ושמעריכים שלא תהיה גדולה מידי למכור) אבל בטח לא להחזיק שני כלים במקביל לאורך חודשים.

fazer_1000

New member
הנה לך עוד "כלל אצבע"

תמכור ותקנה כשנוח לך. יש מין האמת בכך שהשוק יותר פעיל בקיץ (יותר היצע כלים, מכירות\רכישות מתבצעות בתכיפות גבוהה יותר) אבל בשורה התחתונה, לדעתי - תקנה מתי שנוח לך וכנ"ל במכירה. הרי אם יבוא קונה בחורף מה תגיד לו, "אחי, תבוא בקיץ"? ומה לגבי סתיו? ואביב? קח בעירבון מוגבל "כללי אצבע"...

הנה עוד כלל אצבע:

כל מי שנותן לך כללי אצבע, ייעץ לו לדחוף את האבצע למקום חמים ונעים. ואז תקנה את הקטנוע שבא לך, בעסקה הכי טובה שאתה מוצא. ממילא ההפרשים הם קטנים לפי זמן, ועסקאות טובות יש לאורך כל השנה. כמו גם פראיירים לניצול.

למעלה