מתי להגיע?

a l t h e a

New member
אני לא אביא מצלמה....

למרות שזה נשמע שטויות בזמן שאפשר לצלם בטלפון. אבל בשביל מה לצלם? יש אנשים שזה התפקיד שלהם לצלם ויש אנשים שהתפקיד שלהם ללגום הנאה בלי סוף....

סנאי נדיר

New member
זה לא אותו דבר

להגיע הביתה לפנות בוקר אחרי ההופעה, לשבת על הכורסה בסלון ולראות במצלמה תמונות של ווטרס פרי יצירתך. אין סיפוק גדול מזה בעולם כולו.

a l t h e a

New member
בלי לעשות השוואות

התחושה שתופשת את כל הגוף אחרי הופעה טובה, ויצא לי להיות בכמה, כל כך חזקה, הגוף מוצף באדרנלין ולא התמונות יעשו את ההבדל...

beerbear

New member
מותר להביא מצלמות...

אסור להביא מצלמות וידאו או דומותיהן, עם מצלמת סטילס אין שום בעיה....

yojoe

New member
מאיפה המידע?

למטה בת'רד האחר כתבתי דברים בעניין... זה מידע אמין?

vdgg

New member
כתוב על הכרטיס

שאסור להביא מצלמות וידאו וציוד הקלטה. לא כתוב שאסור להביא מצלמות סטילס, ואני די בטוח שמותר. אני יודע שאני מתכוון להביא

yojoe

New member
מממ

לך תסביר את זה למאבטח שלא ירשה להכניס את זה...ואז מה? להשאיר ציוד (יקררררר) ברכב..לא בא בחשבון... מצד שני אמרו פה שאפשר להגניב את זה או לשכנע וכו וכו... הבעייה שבאירועים שכאלה לפעמים הש.ג הוא הקובע וזהו יכולה להיות טרחה מטורפת אח"כ ... הציוד שלי גם יקר וגם מסורבל, אני מצלם במצלמה מקצועית שהיא לא כזו שאפשר להחביא בתיק או להגניב בשושו ככה.. (יש תמונה בשרשור למטה) לא יודע..מתלבט...

vdgg

New member
להשאיר ציוד יקר ברכב

אם לא רואים את הציוד, הערך שלו לא ממש מזמין גנבים
לא רוצה לבעס אותך, אבל אם לא תביא את המצלמה ותחשוב על זה כל ההופעה, זה יכול לגרוע ממהנאה שלך. מצד שני, וכדאי שתחשוב על זה עכשיו, אם יש לך כרטיס בעמידה, והמצלמה גדולה, יהיה לך קשה לצלם. אני מאמין שיהיה שם צפוף.

yojoe

New member
ואתה לא עוזר ! :)

זו בדיוק ההתלבטות, בא איש חכם כמוך ומה עושה? מעלה טענות (טובות אחת אחת) בעד ונגד- ורק מגדיל את המבוכה חחחח :) נתלבט עד יום ד בלילה נראה לי

עד

עד היום בהופעות בארץ לא היה איסור על הכנסת מצלמות אבל בחול יש הופעות של אסור להכניס וגם לא מכניסים. בהופעה האחרונה שהייתי בחול הייתי בדילן והיה אסור להכניס והיה דלפק בכניסה שהייתה צריך להפקיד שם את המצלמה, בגלל שאני הייתי עם תעודת צלם הכנסתי מצלמה אבל היה אסור לי להוציא אותה המתיק. השאלה איך ינהלו את ההופעה ביום חמישי

yojoe

New member
שאלה טובה חחח

מאיפה "תעודת צלם" ? זה טוב גם לאירוע הזה? יש לי תעודת עיתונאי של מנהלת הליגה בכדורסל, זה עוזר? או שכוונתך לתעודת לע"מ ? בכל מקרה שאלת השאלות מה באמת יעשה הש.ג ביום המופע...יש דרך לברר את זה? מסופקני...

vdgg

New member
יש דרך

לא יודע כמה זה יהיה חכם, אבל אם אתה מוכרח לדעת בוודאות, פשוט תשאל: המשרד של שוקי ווייס: 03-5280505 הם עובדים מ9 בבוקר. נכון שזו שאלת קיטבג, אבל אני באמת מאמין שיתנו להכניס מצלמות סטילס. מבחינת ווטרס לפחות לא צריכה להיות בעיה. באתר BRAIN DAMAGE יש תמונות סטילס מהקהל מהופעות שהיו עד עכשיו...

למעלה