מתי להגיע?

עמבה21

New member
מתי להגיע?

מתי את מתכוונים להגיע להופעה? באיזה שעה נראה לכם כדי להגיע כדי להיות מספיק קרוב.. אני מתאר לעצמי ששעה שעתיים לפני הפתיחת שערים אבל אין לי נסיון בהופעות , אז מה אתם אומרים??

חרטושה

New member
אין לי מושג מה יש לעשות שם

שעות לפני המופע... אולי ללכת למיני ישראל? לבקש (ולקבל) פרוספקט של מנזר השתקנים? לעשות מסלול הליכה לנווה שלום? לזרוע חומוס ולראות אותו גדל?

Jason2

New member
אני יוצא מהבית בסביבות 13:00

נוסע לאבו גוש דופק ארוחת חומוס מעולה וככה בערך ב-15:00 מגיע למקום, מחפש חניה ומתחיל בצעדה לכיוון השערים.

סנאי נדיר

New member
עדיף להימעך ולראות אותו מקרוב

מאז להיות חופשי ולראות אותו דרך מסכי הענק..

GentlyWeeps

New member
ואם כבר יש פה אנשים מחוברים...

אז שאלה,כי השרשור עם השאלות על המופע לא קופץ בקשר לאיסורים להביא מצלמות? אתם ידועים אם מדובר גם על מצלמות דיגיטליות? כי בחיאת, לא לתת לאנשים לצלם על המצלמות הפרטיות שלהם לאלבומים (או כיום אפשר להגיד : לתיקיות) האישיים שלהם אירוע כל כך חד פעמי?!
למעוך לבבות קטנים מלאי חזירים מעופפים?!

סנאי נדיר

New member
זה בולשיט אחד גדול

הם כותבים שאסור להביא מצלמות - במציאות אנשים מביאים מצלמות ולא אומרים להם כלום כנ"ל בקבוקי מים - כשמגיעים לשם לשומרים לא אכפת בכלל. והייתי בלא פעם ולא פעמיים בהופעות..

GentlyWeeps

New member
אני מקווה שאתה צודק

זו פעם ראשונה שאני מתכוונת להביא מצלמה להופעה כזאת גדולה אז אני קצת מודאגת, מה שגם אני מגיעה בהסעה לכן לא תהיה לי אפשרות לשים את המצלמה באוטו ולחזור למתחם ובאמת אני בספק אם אנשים לא יביאו מצלמות ..

סנאי נדיר

New member
בכל הסיבוב הופעות שלו

אנשים מביאים מצלמות, אז למה שבישראל הדבר יהיה שונה?

GentlyWeeps

New member
../images/Emo12.gif כי שונאים אותנו?

אני מניחה שאתה צודק בכל מקרה אם השומרים ינסו להחרים לי, אני אגיד להם שסנאי אמר, והסנאי נדיר והוא גבר!

למעלה