מתי לדעתכם...

Gilliana

New member
כבר התרגלנו, לא? ../images/Emo153.gif

איזה מזל! את רואה? זה ההבדל - דוגט וסקאלי כן השתמשו בקידומת אייג'נט...

Ice Age

New member
אל תשכחו

שבעונה התשיעית במפגשים לא רשמיים הם קראו אחד לשני בשמות הפרטיים. כנראה שגם לכותבים זה הפריע בסופו של דבר.

Gilliana

New member
טוב - זו לא הפעם הראשונה

הוא קרא לה בשמה הפרטי פעמים רבות לאורך הסדרה, בפרט במצבי מצוקה או סכנה וזה היה אפילו כבר ממש בהתחלה... צריך רק לשים לב.

LoLo16

New member
דווקא לא. התיאוריה המלאה-

בדקתי והשוותי (באמת. לא סתם ג. יפית.) והגעתי למסקנה חד משמעית שמדובר בפר מנום. ולמה? 1. בפרק סקאלי מבקשת ממאלדר *תרומת זרע*. היא לא מבקשת ממנו אבהות. עוד היא מוסיפה, למקרה שפספסנו, שהוא יצטרך לעשות את מה שהוא צריך לעשות- לתוך כוס. מן הסתם, אם באותו שלב הם היו מעורבים בקשר מיני, כוס לא הייתה חלק מהמשוואה. 2. בסוף הפרק אחרי החיבוק והנשיקה במצח, אפשר לראות בבירור שסקאלי באה לנשק אותו בפה. רואים אפילו את ההפתעה של מאלדר. אבל בשניה האחרונה היא מטה את ראשה הצידה ומנשקת אותו בלחי. שוב, אם.... היא לא הייתה מהססת. 3. בסוף הפרק אחרי הפלאשבק, סקאלי נזכרת ומלטפת את בטנה. ברור שמדובר בליל היווצרות העובר! 4. בפרק TRUST NO 1 אומר לה איש הצללים שהיא הזמינה את מאלדר למיטתה בלילה בודד. אני חושבת שסוף הפרק עונה על ההגדרה. בניגוד לאול ת'ינגס שם- א. היא נרדמה על הספה. ב. הם היו בבית של מאלדר. אני מאמינה ללא צל של ספק שמדובר בפר מנום, ולכן ל-CC היה כ"כ חשוב להראות את הפלשבאקים הללו.

Gilliana

New member
טיעונים מוצלחים

זה מה שקוראים בבית משפט "ראיות נסיבתיות". אין ספק שכל הטיעונים מוצלחים אבל... זה עדיין לא מדעי. (SORRY על הסקפטיות...)

רוניב

New member
טיעונים יפים, אבל...

לדעתי אנחנו לא יכולים לקבוע את הארוע הספציפי שבו וויליאם נוצר. זה לא "פר מנום" (או בשמו המועדף עלי "עבודת יד"
), כי סקאלי בפירוש אומרת בסוף שההפרייה לא הצליחה. לגבי טיעון (1) שלך - כוס בהחלט הייתה חלק מהמשוואה, כי הרי היא עברה הפרייה ב"פר מנום". לגבי טיעון (3) - ממש לא בהכרח. מאלדר הוא אבא של וויליאם, והפלאשבק מחזיר אותה לניסיון שלה להרות ממנו. ולגבי טיעון (4) - גם לא בהכרח. מה, היה לה רק לילה בודד אחד? (עצוב, אבל נכון) איך שאני רואה את זה, הם כבר עברו פאזה במערכת היחסים ביניהם - בלי לדווח על כך למי שהכי אכפת להם (אנחנו), וקיבלנו רק רמזים פה ושם ("all things", "Trust No 1" וכמובן בוויליאם עצמו).

למעלה