מתי לדעתכם...

מתי לדעתכם...../images/Emo58.gif

סקאלי נכנסה להריון? כלומר מתי זה קרה? הרי בפרק רקוויאם זה לא יכול להיות כי לפי הסחרחורות וההרגשה הרעה היא כבר הייתה בהריון אז מתי לדעתכם? לא היו שום סימנים מקדימים לקשר המיני שנוצר בינהם הרי תמיד הם הודו באהבה באמון ובידידות חזקה הקיצר השאלה שלי היא מתי לפי דעתכם זה קרה. תתחילו לתת תאוריות

1Shir

New member
all things נראית לי תשובה הגיונית.

האמת שאני לא יודעת לגבי ההריון, כי אני גם לא מספיק בקיאה בסיפור שלו (לא ראיתי את פרק הפלאשבקים שמראה את התהליך), אבל די הגיוני לומר שבפרק הזה הם שכבו לראשונה. ואיזו המתנה ארוכה שזו היתה..

דווקא לא נראה לי

כי בסוף אותו פרק מראים שסקאלי נרדמה לא ממש נראה הגיוני שהיא קמה רק בשביל..... חוץ מזה לפי הרמז היחיד שידוע לנו שמדובר על לילה יחיד שבו סקאלי 'הזמינה' את מאלדר אוף אני רוצה תשובה...

Gilliana

New member
את יודעת, זה מדהים!

בדיוק חשבתי על העניין הזה היום - ליתר דיוק, לפני כשעה ועכשיו אני רואה את ההודעה שלך פה... מה את אומרת על זה??? X-FILE או לא X-FILE? לגוף השאלה - לא מצאתי תשובה עדיין...

../images/Emo58.gifאכן זה מדהים .... ../images/Emo58.gif

זאת סוגיה קשה כי אנחנו בתור צופים לא ראינו התקדמות כזאת בקשר בינהם אז נכון הכל היה על מנת לא להרוס את גורם ההפתעה לקראת הפרק האחרון של העונה השביעית אבל עדיין מלבד פרק אחד בעונה השמינית נראה לי קראו לו trust no 1(שבה מישהו אמר לסקאלי שהוא יודע שלילה בודד אחד היא הזמינה את מאלדר למיטתה) לא היה שום רמז למה שקרה אז אנחנו יודעים מי האבא אבל באמת מטרידה אותי השאלה איך פתאום אחרי 7 שנים זה קרה? מה הוביל לזה? מה היה ברגע הספציפי ההוא?

Gilliana

New member
זוהי עוד אחת מהתעלומות...

... המאפיינות את X-FILES. הרי לאורך כל הסדרה אנחנו לא ממש יודעים מי נגד מי וכפי שכבר צויין בפורום הזה לא אחת, כנראה שאפילו כריס קארטר בעצמו לא סגור על העניין ואולי דווקא משום שכל הקצוות הללו נשארו פתוחים נכון לעכשיו, הוא יוכל לשחק עם העלילה בהמשך - זו דרך מאד מוצלחת לתסריטאי להשאיר לעצמו את כל האפשרויות פתוחות.

Gilliana

New member
אכן Trust no 1

זה בהחלט היה הפרק שבו אמר זאת לסקאלי איש עלום שם שהתגלה בסופו של דבר כאחד מה- Super Soldiers. ודרך אגב - הוא לא אמר לה "לילה בודד" אלא "ליל בדידות" ויש הבדל גדול, משום שהדבר עשוי לרמז על כך שזה קרה יותר מפעם אחת. בכל אופן - אני עדיין איתנה בדעתי שאין תשובה לשאלה הזו.

1Shir

New member
שאלה לגבי Trust no 1

באיזה הקשר הוא אמר את זה לסקאלי?

Gilliana

New member
הוא התכוון להוכיח לה ש...

... הוא יודע עליה הכל - מה צבע השיער הטבעי שלה, מה המאכלים האהובים עליה וכ'ו. במסגרת זו הוא ציין באזניה שגם העניין הזה ידוע לו.

Gilliana

New member
לא של ג'יליאן אנדרסון בכל אופן ../images/Emo8.gif

ואם שמת לב, היו כמה פרקים (בעיקר בעונה השלישית) שזה היה מאד בולט. כנראה הספרית היתה בחופש...

Gilliana

New member
לפי דבריו של איש הצללים...

... מסתבר שלא! אנחנו גם יכולים לראות די הרבה שינויי גוון לאורך הסדרה - מכמעט בלונד לאדום לוהט עם כל מה שבאמצע.

LoLo16

New member
אני סגורה על Per Manum

זה נראה לי הכי הגיוני. הבעיה היא שאנחנו לא יודעים מתי פר מנום התרחש...

Gilliana

New member
מהמידע ב- PER MANUM

אי אפשר בעצם להסיק כלום - באותה מידה שלא ניתן להסיק כלום מ- ALL THINGS (ואני לא מסתמכת על הזכרון שלי - חזרתי וקראתי את הטראנסקריפט של שני הפרקים). שורה תחתונה - הכל פתוח.

אתם יודעים מה יותר מוזר?

שלמרות מה שהם עברו למרות לאן שהם הגיעו הם עדיין קראו אחד לשני בשמות משפחה אז טוב מאלדר אמר שהוא שונא את השם שלו אבל מה איתה ? היא ילדה לא ילד ועדיין הוא קרא לה בשם משפחה? לא נראה לכם אפילו יותר מוזר? המון x files יש בתוך ה x files

Gilliana

New member
לא טבעי - את צודקת אבל...

... בואי תסתכלי על זה כך: הם מכנים כך זו את זה במשך שנים ארוכות, יום יום, ובודאי תסכימי איתי שגם עוד לפני שהתפתח ביניהם קשר רומנטי, הם היו חברים קרובים וגם במצב הזה ה-"תופעה" הזו היא לא ממש טבעית. אבל... בואי נתחיל בזה שמדובר בארה"ב ולא בישראל, ושם נהוג, בעיקר בכוחות המשטרה - להשתמש בשמות משפחה, גם כאשר היחסים מאד קרובים. וחוץ מזה, אני יכולה לספר לך על שני מקרים שאני מכירה אישית, בשניהם מדובר באנשי צבא/דב"כ בכירים (בארץ!) ובזוגות נשואים כשהאשה קוראת לבעלה בשם המשפחה ולא בשם הפרטי.

נאלץ להתרגל לכך ....

אם זה מה שנהוג וזה מה שהם רוצים מי אני שאפריע להם... לפחות הם לא קראו אחד לשניה איג'נט מאלדר או איג'נט סקאלי

למעלה