מתי כדי לעבור מרופא נשים לרופא פו

מתי כדי לעבור מרופא נשים לרופא פו

פוריות? חדשה-ישנה פה (הייתי קוראת פאסיבית עד שהמכשפה קפצה היום לביקור
)והחלטתי להשמיע את "קולי"... אנחנו נשואים כחצי שנה ומנסים בערך אותה תקופה. המחזורים שלי מאוד לא סדירים (27-42 יום). רופא הנשים שלי המליץ על מעקב זקיקים שהראה ביוץ אבל לא נשא פרי אז לקחתי החודש איקקלומין(אחד ביום, 5 ימים) ועשיתי מעקב זקיקים. כאמור המכשפה הופיעה בזמן היום (13 יום מהביוץ). הרופא לא דרש בדיקת הורמונים וגם לא בדיקת זרע של בעלי ולמעשה לא ממש היה מעורב בתהליך המעקב שנעשה ע"י טכנאיות. האם כדאי לבקש ממנו בביקור הבא שלי אצלו בדיקות הורמונים? בדיקות זרע? הפניה לרופא פוריות? תודה מראש על תשובותכן וחודש פורה לכולם!!!!

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

bapi

New member
רק קפצתי להצצה קטנה אצלכן

ואנסה לעזור קצת.
אני מפורום פוריות והייתי ממליצה לך דבר ראשון להרגע. חצי שנה זה מעט מאוד זמן בשביל להתחיל לדאוג אבל.... היות ואת אומרת שהמחזור שלך לא כ"כ סדיר, אז כן הייתי ממליצה לבקש מהרופא שלך לתת לך בדיקת פרופיל הורמונלי וגם לא תזיק בדיקת זרע (רק כדי להוכיח לך שאין מה לדאוג והכל תקין
) אני לא חושבת שאת צריכה כבר לעבור לרופא ממומחה לפוריות את רק צריכה יחד עם הרופא שלך לוודא שהכל תקין ורק אם מתגלה איזושהי בעיה אז להתקדם הלאה.
בכל מקרה המון הצלחה!!!!

פּוֹנְג

New member
אני חושבת שהגיל שלך (בעיקר שלך)

משחק תפקיד די חשוב כאן בהחלטה. אם את מעל שלושים - אז כן - חצי שנה של נסיונות זה מספיק בהחלט (אם כי לי לקח הרבה יותר זמן על מנת להמשיך הלאה) אבל אם את מתחת לגיל הזה, אז לדעתי אל תמהרי. ואל תלחצי. תני לכם עוד קצת זמן. תעשי את הבדיקות ההורמונליות ובדיקת הזרע משום שאלו הם הקלות יותר, את מתגלה בעיה כל שהיא אז כמובן לטפל בה, אבל אם לא, תמשיכי עוד מחזור או שניים עם האיקקלומין שיסדיר לך את המחזור. מקווה שלא תצטרכי יותר מזה. בהצלחה וברוכה הבאה.

../images/Emo2.gifומה אם אני בדיוק בת שלושים?

תודה על התשובה המהירה
. אנחנו שנינו בני שלושים אז מבינה שזה גבולי... בכל מקרה המחזור הבלתי סדיר תמיד היה ידוע לי כך שהזדרזתי ללכת לרופא. היום בשיחה טלפונית הוא המליץ לי להמשיך עם איקקלומין לעוד חודשיים ולא המליץ על בדיקת פרופיל הורמונלי כי הוא טען שזה מיותר ע"פ התיאור שלי של מעקב הזקיקים. לגבי בדיקת הזרע הוא אמר "אני לא רואה סיבה להתנגד", לגבי רופא פוריות אפילו לא העזתי לשאול כי הוא היה כ"כ אופטימי בשבילי. מקווה לשמור על אופטימיות גם כן.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

למעלה