מתי יש מפגש?? מתי יש מפגש??
C chen010189 New member 12/10/07 #2 היה בסוכות..יש מן הסתם בחופשים למרות ש.. עם כל השביתות האלה כבר אין ממש הבדל בין חופש לימי לימודים אבל במילא אם היה מפגש הייתי מפסידה כי עד נובמבר אני אהיה בבית רק בסופי שבוע(צבא)
היה בסוכות..יש מן הסתם בחופשים למרות ש.. עם כל השביתות האלה כבר אין ממש הבדל בין חופש לימי לימודים אבל במילא אם היה מפגש הייתי מפסידה כי עד נובמבר אני אהיה בבית רק בסופי שבוע(צבא)
ר ר י נ ת ו ש ש New member 12/10/07 #3 למי שיש שביתות רר.. לנו אין ! ( לא אין לי פיצול אישיות יש עוד בנות מאיפה שאני בפורום ) וכן יש לנו בצפר קקי !
למי שיש שביתות רר.. לנו אין ! ( לא אין לי פיצול אישיות יש עוד בנות מאיפה שאני בפורום ) וכן יש לנו בצפר קקי !
F Fall Out Liel New member 12/10/07 #4 AWWWWW!! הם כאלה חמודים!! פיט ואשלי!!../images/Emo168.gif תמונות חדשות! הם IN LOVE. השיער של פיט ממש מוזר O__O
AWWWWW!! הם כאלה חמודים!! פיט ואשלי!!../images/Emo168.gif תמונות חדשות! הם IN LOVE. השיער של פיט ממש מוזר O__O
F Fall Out Liel New member 12/10/07 #5 2../images/Emo168.gif אני לא סובלת את אשלי אבל הם כל-כך חמודים ביחד!
F Fall Out Liel New member 13/10/07 #13 ../images/Emo6.gif זה באמת דומה XDDD../images/Emo168.gif זו מסיבת תחפושות אז יש סיכוי גבוה..חחחחח
C chen010189 New member 12/10/07 #12 יאא התמונה הראשונה שלהם שאני באמת אוהבת לא משהו אישי, פשוט התמונות שראיתי עד היום היו תמונות פשוטות שלא באמת תיארו את האהבה שלהם ואשלי נהייתה ממש אבל ממש יפה..
יאא התמונה הראשונה שלהם שאני באמת אוהבת לא משהו אישי, פשוט התמונות שראיתי עד היום היו תמונות פשוטות שלא באמת תיארו את האהבה שלהם ואשלי נהייתה ממש אבל ממש יפה..
C chen010189 New member 13/10/07 #15 נצל"ש-בקשר לפורום הרשמי כי התפוז אנשים כבר לא קופץ וניצלשו פה מישהו מפה קורא או כותב שם? הצטרפתי לפני כמה ימים כי יש לי קטע כזה שאני אוהבת להצטרף לפורום רשמי ולהכיר אנשים בגילי מעוד מדינות חח אז הכינוי שלי שם זה chenBaby למי שנכנס..
נצל"ש-בקשר לפורום הרשמי כי התפוז אנשים כבר לא קופץ וניצלשו פה מישהו מפה קורא או כותב שם? הצטרפתי לפני כמה ימים כי יש לי קטע כזה שאני אוהבת להצטרף לפורום רשמי ולהכיר אנשים בגילי מעוד מדינות חח אז הכינוי שלי שם זה chenBaby למי שנכנס..
C chen010189 New member 13/10/07 #18 אני לא מצליחה להביא קישור אבל באתר הרשמי תיכנסי לmessageboard פשוט זה ממשיך להראות את הכתובת הרגילה כשאני נכנסת
אני לא מצליחה להביא קישור אבל באתר הרשמי תיכנסי לmessageboard פשוט זה ממשיך להראות את הכתובת הרגילה כשאני נכנסת