מתי יש לכן זמן

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
מתי יש לכן זמן

לפינוקים האישיים, לעצמכן - למשל תספורת, קוסמטיקה , פדיקור וכד'... אני, למשל, צובעת לבד את שערי. כל יום אני מחליטה שזה היום ואז אני מוצאת את עצמי בחצות הלילה מתה מעייפות ודוחה ליום אחר
.. וככה הולכת לה גברת רנה עם שבילים לבנים

אני מאוד אוהבת לפנק

את עצמי ולטפח את עצמי, בד"כ זה בשעות הערב או הבוקר, לפעמים חברה צובעת, לפעמים אני, תמיד מוסיפה קצת גוונים, לא מתה על איפור אז זה חוסך לי זמן וכסף, אבל תמיד תמיד משתדלת להיראות יפה אם זה בלבוש ואם זה בשיער

מממ...

רנוש מה רע בשבילים לבנים
... היות והשיער שלי בהיר ואני מוסיפה לו גוונים ...אצלי לא רואים לבנים ...[אבל גם אם יש זה 4- 5 שערות לבנות ..נו נו אני כבר בת 33
] זמן לטיפוח יש לי בד"כ בבוקר ...פעם ב- 4 חודשים גוונים ופעם ב...להסתפר ... קוסמטיקאית ...מממ...מלבד סידור גבות ...האמת כבר מזמן לא הייתי ..באמת הגיע הזמן
...

אפשר שאלה ?

מה הקטע של צביעת השיער ? מה רע בצבע הטבעי ? זה פשוט בגלל ששונאים את הצבע הטבעי ? סתם מתוך סקרנות...

r66

New member
זה יפה... מגיל אפס

אני צובעת באדום....מתה על הצבע הזה

ההסבר די פשוט

השיער מלווה אותנו כל יום כל היום וכמו שיש לנו חולצות בכל מיני צבעים ונעליים שונות לפעמים מתחשק לנו לשנות קצת את הצבע המקורי שלנו. אני לא חושבת שיש בזה משהו רע...

שמע ...

לא אמרו לך שהסקרנות הרגה את החתול ...
... אני אישית אוהבת את הצבע שלי ...אבל עם גוונים של בלונד הוא הרבה יותר זוהר ...ויפה ...
לך תבין נשים ...

מירבלי

New member
אם מדברים על החלפת צבע השיער אז

מה דעתכם על העדשות מגע צבעוניות
היום זה נהיה טראנד כל העדשות האלו

principeza

New member
בשביל זה יש את יום שישי...

פעם בחודשיים על הבוקר אני במספרה בחידוש גוונים.ואח"כ ישר לבישולים.. השיער שלי חלק וב"ד אני תמיד אוספת אותו.. אבל פעם בשבוע וזה בד"כ ביום שישי אחרי הצהרים לפני כניסת שבת - אני מכינה לי אמבטיה חמה עם שמנים ומלחים ושוכחת מהכל!

למעלה