מתי יש טורנירים?

impale

New member
עונה

ראשון לציון: יום שבת,תחנה מרכזית ראשון לציון ("שער ראשון") בשעה 5-5 וחצי ועולה 5 שקלים אם אני לא טועה יום שלישי,מרכז ויצמן תל אביב ברחבה של חנות "פריק" בשעה 5 עולה 10 שקלים פריקי טורנמנט-אני אתן את כל הפרטים ברגע שיתפרסמו בפורום השני. _ כל הטורנירים משוחקים בקלפים מקוריים בלבד ולפי פורמט המשחק המתקדם.

impale

New member
תשובה

לפי הבאן ליסט של אפרדק. http://entertainment.upperdeck.com/yugioh/en/gameplay/forbidden/advanced_current_new.aspx

impale

New member
לא

הקלפים ההם הם קלפים של ה OCG אני מניח... יוגיהו מתפלג ל OCG ו TCG.. לכל אחד מהם יש טורנירים ואליפויות משל עצמו.. באארץ משוחק ה TCG

impale

New member
תגובה:

זה הולך ככה: קלפים ביפאנית וקלפים של אסיה הם של ה OCG (אנחנו נחשבים כאן כאירופה) כל השאר הם TCG. בכללי כל בוסטר מקורי שתקנה בפריק או בהפנינג הוא של ה TCG. פשוט תשתדל לקנות באנגלית וזהו.. מותר גם צרפתית גרמנית ושאר ירקות.. אבל אנגלית.. הכי פשוט,הכי טוב. לגבי מה שכתבת ולא סיימת... בשונה על הקלפים ביפאנית.. אני מניח שאו שדברת על קלפים בעברית או שדברת על קלפי האלים אז נענה על שניהם XD *קלפים בעברית-אלו הם למעשה קלפים מזוייפים שהיבואן הראשון של יוגיהו בארץ הדפיס על דעת עצמו מבלי לקבלאישור מUDE,זה למה היה רק סט אחד ואז זה נפסק... אותו אדם כבר לא נמצא בתפקיד.. הקלפים עצמם כמובן אסורים למשחק והם לא דומים בכלל לקלפים המקוריים... *קלפי האלים-הקלפים הנ"ל לא נמצאים ברשימת הקלפים האסורים היות וקלפי האלים הם מראש קלפים שנועדו לאספנות בלבד ולא למשחק.ככה שבכל מקרה-אי אפשר לשחק בהם.

למעלה