מתי יש הופעות?

Lee Roni

New member
כפרהההה!!!

מאמי'להההה שלייייייי מזל-טוווווווובבבב!!!!!!!!!!!! סע בזהירות, שים לב לתמרורים (במיוחד לעצור!!!) ולרמזורים ותחגור חגורות - כדי שתהיה מדליק (אם לא הבנתם... "מדליק מי שמקליק ראשון" :))! יההה כפרה אני שמחה בשבילך =]

Japoneza

New member
וווהו!!!!!../images/Emo110.gif

בוא'נה..סחטיין!! אלעד יא נהג!
סע בזהירות ובלה בלה בלה...

קולולולולולולולו

אלעדי מאמי!!! כל הכבוד!!!!!! איזה כייף זה לעבור טסט ראשון.... למען האמת גם אני עברתי ראשון, ואני זוכרת שהחיוך לא נמחק לי מהפנים איזה שבועיים!!!!! בקיצור זה הכי כייף בעולם@!@!@!@!@!@ תשמור על עצמך... סע לאט.. ואם שותים לא נוהגים... (אל תשאל.. עצרו אותי לבדיקת אלכוהול ביומולדת שלי.. לא נעים...)

eladi88

New member
חחחחחח תודה מותק../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

עצרו לבדיקת אלכוהול ו....מה גילו.....?? אני במתח ליאת!

eladi88

New member
חחחחחח אה נו../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

סיפרת את זה כאילו עשו לך משהו...!

חחחח

אבל ביום שבת אחרי .. שהיתה ת'הופעה בחוף מי עדן.. מישהו מהחברת לוינים ששידרה משם לערוץ 10 הוריד לי ת'מראה באוטו.. כולי הייתי בעצבים לקחתי פרטים והכל.. ואז תוך כדי שאני נוסעת מדברת בפון ושלא נדבר על חגורה בכלל.. דווקא אז עצר אותי שוטר. בקיצור רצה לקחת לי ת'רישיון גם בלי חגורה וגם בטלפון.. כולי רעדתי.. בסוף הוא היה נחמד ורק הזהיר אותי... עד עכשיו אני רועדת...

eladi88

New member
חחחחחח ליאת ליאת ליאת../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

|צקצוק בלשון| ואח"כ אומרים שהנהגים החדשים עושים את כל הבלגן!!

Lee Roni

New member
../images/Emo2.gif אתה עדיין פה???

רוץ רוץ רוץ לנתב"ג!!! :) טיסה נעימה, נא להדק חגורות. האב פאן!

Lee Roni

New member
כן כן נו שעשינו ועידה הלילה

אני, אתה וזוהר... שאלתי אותך מתי אתה טס ואמרת בבוקר!!!

אבל

זה נכון!!! ולא באשמתכם... ברגע שאתם מקבלים קצת ביטחון הכל משתנה.. אל חשש..חחח

RonliG

New member
הנני כאן, קוראת, מחייכת ומתמוגגת!

אלעדי יפה שלי, מזל טוב ! רק האלופים עוברים טסט ראשון...ותמיד ידעתי שאתה בליגה שלי
עכשיו יהיה לי עם מי להתחרות, להשתולל על הכביש, או סתם לנופף לך לשלום מהחלון... [חחחחחח...] מתוק שלי המון מזל טוב! הכי חשוב זה שתנהג בזהירות.. מתה עלייך.. נשיקות! רונלי.

למעלה