מתי יש הופעות?

חחחח חופשי!! מז"א?

ומותק, הרייסים רק יעשו עימו חסד!! כי בלי זה הוא יהיה סתם עוד ילד בלי כבוד על הכביש!! לפחות שיאסוף לעצמואיזה כמה צלעות יפים ככה, כמה סדקים בכתף למה לא??. חחחח תאמינו לי הנקניק הזה בחיים לא יבוא נגדי ברייסים ואתם יודעים למה? כי הוא פרסי!!! ח וזה מספיק.. יקמצניםםםםם!! חחחחחחח

../images/Emo207.gif מתי יצא הדיסק השני ?

כדי שאני אלך לבארבי , ואקנה את הדיסק השני , כמו הראשון . ב20 שקל . אני צריך להתחיל לחסוך מע-כ-ש-יו ..

Mercy ?

תחשבי מה שאת חושבת . אני לא גורם לכלום . הכל זה בעצם סיבה ותוצאה .

eladi88

New member
אמממ עדיין לא ידוע../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

אמרו הקיץ.... והקיץ כבר הגיע....וכולנו מחכים! וזה לא פסדר מה שהולך פה הבטיחו לנו גם DVD ו.....ו...... אני רוצה אותם עכשיווווווווווו

טוב , אבל קודם הדי וי די . !

את הבטחת ! נוכל לדבר על זה אולי . אי"ה . במפגש פורום הבא . אני מקווה שזה יקרה לפני קיץ של שנת 2016 . כן ? אה , רגע , באיזה פורום אני ?

לא סתם דיסק . זה דיסק דיגיטלי עם וי

וידאו , dvd . בטח יצא במהדורה מורחבת ומיוחדת . והמחיר ההתחלתי יהיה בדיסק סנטר 110 שקלים חדשים . אבל עדיין לא קניתי את המהדורה של ה3 דיסקים + dvd . with these lights out הקופסא השחורה של נירוונה ! שגיליתי במאי 2005 בדיסק סנטר ! אוף , כבר אז לא היה לי כסף . או שלא ביזבזתי מספיק . אבל קניתי במקום זה דיסק שהאלבום בצורת קלטת שלו הלך לי לאיבוד . קניתי בתור חייל את זקני צפת . ובמאי 2005 קניתי את זה בצורת דיסק
ימוטוב

eladi88

New member
מזה פה צ'רלי וחצי?הימורים בלגנים?../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

באמת אור...ממך ציפיתי לקצת יותר

למעלה