מתי יש את הפרק 121???

../images/Emo163.gif2הוט שלוש יש עוד מלא זמןןןןןן

כנראה חצי שנה.אבל באינטרנט זה ישודר החל מיום חמישי באתר y-net בעלות של 10.99 ש''ח או 14.99 ש''ח (אנ'לא ממש זוכרת..נרא'לי ש10.99) החיוב יגבה דרך הסלולרי. לפרטים נוספים שרשרו פה שאלות לדבי פרק ה121. מי שרוצה ספוילרים על פרק 121 מוזמן לבקש כאן,אך מי שעונה לשאלה-אל תשכחו לא לכתוב את הספוילר בכותרת ולסמן את האייקון
בראש ההודעה (בכותרת
)

שירושש1

New member
לא הבנתי

מה זאת אומרת החל מיום חמישי?? זה רק פרק אחד אז זה אומר רק ביום חמישי לא??

זה לא בטלויזיה.זה יהיה ../images/Emo163.gif

באינטרנט.אפשר להתחיל לקנות אותו כבר מיום חמישי. את יכולה לקנות מתי שבאלך,עם זה בראשון ובשני וכו' וכו' אבל אני רק אומרת שיום חמישי יהיה היום הראשון שיהיה אפשר לקנות אותו. כבר מיום חמישי תוכלי לראות את הפרק יערך שעה וחצי יספר מה יקרה לאחר שנה אחת..(עם אני לא טועה.) ויספר על כך-
מי שרוצה לקרוא שירד למטה ומי שלא ירד====>שיצא
מזהירה
החל מכאן -ספוילר
מבלי לקלקל את הפרק המיוחד, שאמור להיות לא שגרתי ומלא הומור, אוכל לספר לכם ששנה אחרי, גיא הוא בריון היי-טק בינלאומי, הוא ואסי נשואים ומחכים לילדם הראשון. מאז השתלת הכליה גילי מתנהגת בצורה מוזרה מאוד; דורין מוצאת מחדש את חייה, ואפילו נחשפת לאהבה חדשה; יסמין מזמינה את כל המשפחה לארוחת חג שיוצאת מכלל שליטה; צבי נזכר ברגע המכריע ששינה את חייו, אי שם בשנות ה-70; בן מתגלה כבטלן ונצלן, אבל זמר בחסד, והוא זוכה לחוזה יוקרתי במועדון של דוד; גרשון מנהל את בית הכלא והרומן שלו עם עליזה פורח; דן מרגיש פגוע, מיקי מרגישה נבגדת וליובל עולה הכסף לראש. הפרק שישודר ב-ynet החל ביום חמישי יהיה בשיטת חיוב לפי SMS בעלות של 10 שקלים.

מיום חמישי יהיה ניתן לצפות...

בפרק 121 אונליין באתר www.ynet.co.il ואין שעה מיוחדת לשידור זה יהיה משדור כל פעם שתרצי לראות אבל כל פעם שתראי זה יעלה לך 10 שקלים והחיוב של הכסף יעשה דרך הפלאפון... זה הכל. אפשר לראות כל הזמן לא כולם יראו באותו זמן.. אני חושבת שאני אראה...

benizik

New member
מיכאלה

את אמרת שאת יודעת הכל בקשר למיכאלה ואיך רואים אותה בynet אני רוצה לדעת הכל.ואיך מחיבים אותך ואיך רואים .צריך להזמין?????

מיכאלה פרק 121 כל הפרטים-כאן../images/Emo70.gif

אתמול בערב שודר הפרק האחרון בטלנובלה של הכבלים - אבל פרק נוסף שכבר צולם ומתעד את קורות הכוכבים שנה אחרי ישודר בלעדית ב-ynet החל מיום חמישי . אתמול בערב (א', 20:05) הגיעה לסיומה בערוץ 3 של HOT הטלנובלה "מיכאלה". אבל, הפתעה, זה עוד לא הסוף. גולשי ynet יוכלו לראות בלעדית החל ביום חמישי פרק אקסטרה מיוחד שנכתב והופק ע"י מפיקת הסדרה חברת "דר-סט". הפרק הנוסף, פרק מספר 121, מתרחש שנה לאחר סיום עלילת הסדרה. משפחת אקריש המורחבת יודעת סופסוף קצת רגעים של אושר, ומתכנסת כולה. לחגוג את ראש השנה המתקרב. אבל כמו תמיד במשפחה הזו, העניינים אינם בדיוק כפי שהם נראים, ובהתאם לחוק מרפי - מה שיכול להשתבש אכן משתבש. לרגל סיום הסדרה ולקראת הפרק המיוחד, יתארחו במהלך השבוע כוכבי הסדרה בקהילות של ynet. מחר (ב') ב-12:30 תתארח רובי פורת-שובל. למחרת, יום שלישי ב-17:00, יתארח ניר לוי, וביום רביעי תתארח מיכאלה בכבודה ובעצמה, אפרת כהן. הפרק שישודר ב-ynet החל ביום חמישי יהיה בשיטת חיוב לפי SMS בעלות של 10 שקלים.(להסבר נוסף אודות החיוב שרשרו כאן שאלות.) מכאן והלאה---->זה ספוילר
-
ספוילר. מי שרוצה לקרוא שירד למטה ומי שלא שיצא עכשיו מההודעה.
-ספוילר בדרך
מכאן ועד סופה של ההודעה כל המידע הוא ספוילר על הפרק המיוחד. ראו הוזהרתם.
(ואל תגידו שלא הייתי הוגנת.)
מבלי לקלקל את הפרק המיוחד, שאמור להיות לא שגרתי ומלא הומור, אוכל לספר לכם ששנה אחרי, גיא הוא בריון היי-טק בינלאומי, הוא ואסי נשואים ומחכים לילדם הראשון. מאז השתלת הכליה גילי מתנהגת בצורה מוזרה מאוד; דורין מוצאת מחדש את חייה, ואפילו נחשפת לאהבה חדשה; יסמין מזמינה את כל המשפחה לארוחת חג שיוצאת מכלל שליטה; צבי נזכר ברגע המכריע ששינה את חייו, אי שם בשנות ה-70; בן מתגלה כבטלן ונצלן, אבל זמר בחסד, והוא זוכה לחוזה יוקרתי במועדון של דוד; גרשון מנהל את בית הכלא והרומן שלו עם עליזה פורח; דן מרגיש פגוע, מיקי מרגישה נבגדת וליובל עולה הכסף לראש.

GILADOS

New member
נראה לי כל מה שאמרת שיקרה בפרק הזה הוא שטות גמורה

לאתר Y-net. ../images/Emo163.gif

הקפ3ה 3ה 3ה 3ה 3ה מק
. שווה לקרוא את ''מיכאלה פרק 121 כל הפרקים-רק כאן
'' שם יש את כל המידע(שאגב נלקח היישר מאתר Y-net-האתר שמאפשר לנו לצפות בפרק ה121 (בתשלום,כמובן.) לפרטים נוספים-כדי לקרוא
)

למעלה