מתי ישודר הפרק של תאילנד? אני מתכון לתאריך הספציפי תודה
פ פרינז New member 26/12/11 #2 בתחילת ינואר הם מתחלפים רשת קשת המירוץ אמור להיות רביעי וחמישי אז זה אומר בהפרק הבא יהיה ב4 בינואר אלא אם יש איזה שינוי אחר בלוח שידורים שאני לא יודע עליו כמו מה שיש מחר...
בתחילת ינואר הם מתחלפים רשת קשת המירוץ אמור להיות רביעי וחמישי אז זה אומר בהפרק הבא יהיה ב4 בינואר אלא אם יש איזה שינוי אחר בלוח שידורים שאני לא יודע עליו כמו מה שיש מחר...
ע עמלץ לבן עם לב טוב New member 26/12/11 #4 או קי לפחות לא ביום שלישי שאז אני אעשה אימון משקולות ארוך יותר לגבי שבוע הבא יההי במוצ"ש? מה שזה אומר שיהיה ריאליטי כל השבוע ...
או קי לפחות לא ביום שלישי שאז אני אעשה אימון משקולות ארוך יותר לגבי שבוע הבא יההי במוצ"ש? מה שזה אומר שיהיה ריאליטי כל השבוע ...
פ פרינז New member 26/12/11 #5 רק השערות אבל... הvoice אמור להתחיל להיות במוצש והאח הגדול יהיה ראשון ועוד יום אולי שלישי ואז רביעי חמישי המירוץ עד שזה יגמר...אז כן הרבה מאוד ריאלטי אם אתה רוצה לראות את הכל...
רק השערות אבל... הvoice אמור להתחיל להיות במוצש והאח הגדול יהיה ראשון ועוד יום אולי שלישי ואז רביעי חמישי המירוץ עד שזה יגמר...אז כן הרבה מאוד ריאלטי אם אתה רוצה לראות את הכל...
ע עמלץ לבן עם לב טוב New member 27/12/11 #9 מקווה מאוד שיסגרו אותו! די לזה שלא משלמים למד תמלוגים ולכוכבים שלהם מיליונים
פ פרינז New member 27/12/11 #10 לי לא משנה לכאן או לכאן אני חושב שהערוץ לא בסדר בגלל שהם נכנסו לחובות וזה לא הגיוני להגיע למצב כזה. ותכלס לא מת על הערוץ באופן כללי אולי בגלל זה פחות מפריע לי.
לי לא משנה לכאן או לכאן אני חושב שהערוץ לא בסדר בגלל שהם נכנסו לחובות וזה לא הגיוני להגיע למצב כזה. ותכלס לא מת על הערוץ באופן כללי אולי בגלל זה פחות מפריע לי.